F. LÓPEZ: PEL 2019 DESITJO QUE ELS AFICIONATS VINGUIN A JUGAR AMB NOSALTRES TOTS ELS PARTITS


Crec que aquest any hem crescut en línies generals. El més important de tot plegat és sentir que vas creixent a mesura que treballes dia a dia. Crec que ha estat un any de consolidació en molts aspectes. Crec que estem més madurs en molts aspectes del joc.

Tenim molt marge de millora i això també és molt important. Tenim aspectes a millorar i ganes i il.lusió per fer-ho. La temporada passada vam millorar l’aspecte competitiu. El punt positiu en aquest aspecte va ser la Copa del Rei a Lloret. Poder jugar una Semifinal ens va fer créixer i ens va preparar segurament per altres coses. El punt “negatiu” va ser la eliminació a la Cers. Podríem haver competit millor el partit de tornada. Allà vam aprendre moltes coses. Per arribar a fases finals primer n’has de perdre.

Tenim molts reptes i arribem carregats d’il.lusió per fer-ho. Personalment vull arribar el més amunt possible amb l’IHC i com ja vaig dir un dia m’agradaria poder disputar una Final com Entrenador amb l’IHC. Aquesta és la meva ambició Real. Em faria molt feliç.
Espero que l’Equip tingui aquesta il.lusió també ja que els jugadors són els autèntics protagonistes d’aquests somnis. Hem de treballar concentrats per posar a l’Ihc en totes les fases finals possibles… un cop allà… Tot és Possible.

Voldria enviar un missatge carregat de força i entusiasme a tots els aficionats de l’IHC. Desitjo que tinguin il.lusió en tots els aspectes de la seva vida i en l’aspecte “esportitu” que vinguin a Les Comes a jugar amb nosaltres cada partit. Amb ells som millors i més forts. I sobretot que es fagin valer sabent que l’IHC mereix, per treball, estar entre els millors. Desitjo Felicitat per tots ells i un molt Bon 2019.

Gràcies.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *