L’ANY COMENÇA EL DIA 2

Com a mínim a les Comes. Els jugadors de l’Igualada RIGAT han fet aquest dimecres el primer entrenament del 2019. Els arlequinats han carregat piles durant 9 dies i ara tornen  a la feina per preparar el partit contra el Calafell. També tindran entrenament aquest dijous i divendres. Després de la festa de Reis els “rigats” reprendran la preparació a l’últim enfrontament de la primera volta. Un partit, per cert, que encara no te pista. L’última jornada de l’Ok LLiga te horari unificat (8 del vespre)  i Calafell i Vendrell, que actualment comparteixen pista, juguen tots dos de locals. Per tant el Calafell haurà de buscar un escenari alternatiu. I encara no se sap si el partit s’acabarà jugant a Vilafranca, Reus o fins i tot a Les Comes.  

Mentre no s’esvaeix el dubte, el primer entrenament de l’any ha tingut una primera part física sota les ordres de Joan Pont, amb treball aeròbic (tota la setmana serà de molta càrrega), i una segona amb el tècnic Ferran López. La intenció és recuperar toc, sensacions i finezza que és el que més es perd en aturades llargues com aquesta de Nadal.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *