ELAGI: ESPERO QUE HAGUEM APRÈS DE LA LLIGA CATALANA I PUGUEM TREURE ELS 3 PUNTS

P- Som a pocs dies de jugar el primer partit del 2019. És un bon moment per mirar l’any que hem deixat. Com valores el 2018?

ELAGI- Crec que l’any no el vam acabar tant bé com volíem… van fer bons partits amb Reus (bé… a la segona part) i el Liceu, amb equips grans, i esperàvem que aquests dos partits ens servissin per entrar a la part alta de la classificació però no va ser així… vam tenir errades i no vam treure els punts que volíem i això demostra que la lliga no està tan dividida com es veu a la classificació i que tot és molt més complicat.

P- De tota manera hem acabat l’any amb copa assegurada, endavant a la Cers… Una primera volta bona…

ELAGI- Valoro la primera volta com a bastant sòlida… tret els últims dos partits hem tret punts amb tots aquells equips de la part baixa, pràcticament amb tots, i hem competit molt bé amb els de la part alta… crec de tota manera que és una primera volta millorable però estar classificats per copa dues a dues jornades del final no és mal senyal… I a nivell individual em trobo bé, bastant bé, em sento ben defensat per l’equip i, per tant, crec que anem pel bon camí

P- I què esperes d’aquest 2019?

ELAGI- Per aquest 2019 espero, d’entrada, que el primer partit de dissabte ens pugui anar millor que els últims dos partits i que puguem demostrar que aquells partits van ser una excepció en el nostre joc … per tant començar amb bon peu i després poder seguir millorant i seguir treballant … no m’agrada posar objectius a llarg termini … per tant començo l’any pensant en Calafell en Suïssa

P- De fet, l’equip està excel.lint en defensa, tercer equip menys golejat… treball de tot l’equip.

ELAGI- Des que vaig arribar a Igualada és una de les claus del nostre joc, la defensa sòlida i un joc molt ordenat i hem d’afrontar els partits a partir d’això … potser podríem millorar la definició per ser més precisos … potser si ho haguéssim estat hauríem pogut tenir més punts de partits com Caldes, Vendrell o Sant Cugat

P- I dissabte encetem any a Vilafranca contra el Calafell

ELAGI- El que sembla és que el Calafell no hauria d’haver baixat.. per equip, per afició es mereixen estar sempre a l’Oklliga tal com ha anat fent aquests últims anys …es mereixen estar-hi sempre. Aquest any s’han reforçat molt bé, tenen ambició, es veu que tenen un bon entrenador, des de fora es veu que els fa estar sempre al lloro… en tot moment. Crec que és un rival difícil… ja els vam patir a la lliga Catalana i espero que n’ haguem après i puguem treure els 3 punts.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *