ELAGI DEITG DUBTE PEL PARTIT CONTRA EL CALAFELL

El porter de l’Igualada Rigat Elagi Deitg és dubte per jugar dissabte a Vilafranca contra el Calafell. El porter té una lesió muscular a l’esquena que li provoca molt dolor i no ha participat en l’entrenament d’aquest dijous. En principi serà dubte fins a última hora per poder jugar i de fet hi ha molts números, ara mateix, que no pugui defensar la porteria arlequinada i més tenint en compte que l’IHC te un partit decisiu a SuÏssa per seguir endavant en la competició europea.

Si es confirma l’absència de l’Elagi el vestidor igualadí mostra confiança total amb Manel del Valle que ha tingut el suport dels porters Guillem Torrents i Xavi Bertran en la sessió de preparació que tancava la setmana (també hi han participat Aleix Marimon i Bernat Yeste). Últim entrenament en el qual els arlequinats han fet sessió de vídeo per analitzar el Calafell . Després han fet treball en pista de contraatacs, primer, i conceptes tàctics, després, Tot per un partit que tindrà una intensitat alta i que s’haurà d’afrontar amb molta ambició i alhora estar molt alerta al joc del Calafell.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *