CALAFELL 4 – IHC RIGAT 3… ES TORNA A ESCAPAR A L’ÚLTIM MINUT

L’Igualada RIGAT ha tornat a viure un mal final de partit i ha vist com se li ha escapava un molt treballat empat a falta de només 41 segons. Els igualadins no han pogut començar l’any amb victòria tot i que l’han buscada amb intensitat en un partit amb moltes alternatives en el marcador. La victòria no li serveix al Calafell per entrar a la copa perquè el Voltregà s’ha imposat per 2 a 1 al Reus i ha acabat fent-se amb la vuitena plaça en joc.

Al final l’IHC ha pogut comptar amb l’Elagi Deitg sota els pals (gràcies al magnífic treball coordinat dels doctors Abat i Cañamares i les mans màgiques del fisio, Martí Compte). Tot i que als arlequinats els ha costat d’entrar al partit la veritat és que han reaccionat molt ràpid i al minut 2 ja guanyaven per 1 a 0 amb un gol d’Oriol Vives. Ton Baliu ha muntat una contra des de la frontal de l’àrea pròpia, amb un passi llarg per tanca que ha aprofitat l’Ori per driblar al seu marcador i batre al porter local.

Eren minuts de domini arlequinat fins que en el minut 13 els “locals” (relatius perquè el partit es jugava en el neutral Vilafranca) han aconseguit empatar amb una mica de fortuna quan Rodríguez sortint de darrera la porteria ha enviat un tir al primer pal que ha rebotat en el porter. 5 minuts més tard les coses han empitjorat quan e mateix Àngel ha repetit amb un servei de falta des de la frontal. Amb 2 a 1 ha acabat la primera meitat.

L’IHC ha aconseguit empatar molt ràpid a la represa (als 42 segons) gràcies a l’oportunisme de Jordi Méndez caçant un rebot de la tanca. Els “rigats” s’han tornat a avançar en el minut 10 i mig quan després d’un llançament de FD Ton Baliu que ha aturat el porter, ha arribat abans que ningú Tety Vives, després d’una grandíssima esprintada, per clavar la bola a la xarxa.

El 2 a 3 premiava la persistència dels de Ferran López però no s’ha pogut mantenir. N’ha tingut força culpa el jugador local, Sergi Torné, que ha estat l’autor dels dos últims gols del Calafell. El primer amb una gran cullera a l’escaire. I el segon, ja en l’últim minut amb una jugada personal, entrant a l’àrea i superant l’Elagi per dalt. L’IHC ha jugat els últims 41 segons amb 5 jugadors i sense porter per intentar buscar l’empat però no ha estat possible. D’aquesta manera l’IHC RIGAT acaba la primer volta en setena posició amb 23 punts. Ara els igualadins hauran de preparar el partit de tornada de la WSECup a Suïssa.

CALAFELL 4 (2/2) Serra, Torné (2), Rodríguez (2), Romeu i Pujol, equip inicial. O. Palau, Vázquez i Aragonés.

IHC RIGAT 3 (1/2) Elagi Deitg, Ton Baliu, Tety Vives (1), Sergi Pla i Oriol Vives (1), equip inicial. Met Molas, Roger Bars, Jordi Méndez (1). Aleix Marimón, Manel del Valle.

GOLS: 0-1 O. Vives (m 2.05), 1-1 Rodríguez (m 13), 2-1 Rodríguez (m 18). SEGONA PART. 2-2 J. Méndez (m 0.42), 2-3 Tety Vives (m 10.27), 3-3 Torné (m 17.42), 4-3 Torné (24.19)

INCIDÈNCIES: Cap dels dos equips ha arribat a 10 faltes d’equip. El Calafell s’ha quedat a 8 i l’IHC a 6. HI ha hagut una targeta blava per Gerard Pujol.

Foto X.Garcia

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *