F.LÓPEZ: HAUREM D’ESTAR MOLT ALERTA A SUÏSSA

P- Ferran, com analitzes la derrota contra el Calafell?

F.LÓPEZ- Bé després de tornar a veure el partit en vídeo es confirmen les sensacions que vaig tenir ja durant el partit… crec que el resultats no estan acabant de reflectir el que el que transmetem a pista i el que l’equip fa… però sí que és cert que d’un temps cap aquí, bàsicament en els darrers tres partits, és una evidència que els errors ens estan penalitzant molt més que abans… en cometem pocs però són de gruix, són més greus, i al final ens penalitzen més. I per contra continuem no sent killers i no tenim tota l’efectivitat de cara a porteria que hauríem de tenir pel que generem.

Aquesta és una lectura no només del partit de Calafell on els primers 15 minuts de la segona part som molt superior… Ens posem per davant en el marcador i allà es produeix el que s’està produint aquests tres últims partits, tenim el partit per davant i és el moment de matar-lo i no són capaços de fer-ho… no ens entren les les boles a porteria, tenim ocasions claríssimes per fer el 2-4, 2-5 o fins i tot el 2-6 i no ho fem. I això és un denominador comú de tots els partits. La línia de joc no correspon amb els resultats.

P- És una llàstima perquè l’equip havia reaccionat molt bé a que el Calafell capgirés el marcador inicial.

 F. LÓPEZ- Si. És cert. Sense entrar ahir del tot bé en el partit malgrat el gol molt matiner,  després ens va costar acabar d’entrar al partit però l’equip va demostrar que és capaç de reactivar-se, de remuntar, que no es dóna per vençut… l’altre cosa positiva és que generem moltes ocasions. Si no les generéssim estaria molt més preocupat… el que hem de fer ara és afinar molt bé les oportunitats que tenim per liquidar els partits i fer-nos més forts encara en defensa que en aquests tres partits.

P- I ara toca la tornada europea a Suïssa

F-LÓPEZ-  Crec que el partit del suïssos ens arriba en un bon moment… ens anirà bé anar a Suïssa. Sabem que és un partit a cara o creu… crec que a nivell mental ens farà créixer. L’eliminatòria està encarada però no està tancada. I això vol dir que haurem d’estar molt alerta… sabem que la pista rellisca, que no hi estarem del tot còmodes però tenim tres gols de renda que els hem de fer valer. I no només hem d’anar a superar l’eliminatòria sinó que hem de fer un bon partit de sensacions, un bon partit de dinàmica, un bon partit de resultat i hem d’anar a guanyar el partit. Hem de ser justos amb el nostre treball diari i amb el nostre objectiu  de voler guanyar sempre, de voler treballar tots els partits.

P- És hora de creure en el que sou i en el que feu.

F.LÓPEZ- El missatge per a tothom i els hi vaig dir els jugadors ja el primer dia d’entrenament d’aquest any 2019, que tothom ha de buscar a nivell individual la seva millor versió i que faci millor als altres.  Per ajudar l’equip a nivell individual perquè el valor col·lectiu el tenim, penso, força ben treballat. Els  jugadors han de posar un nivell òptim tots i tothom ha de buscar la seva millor versió que encara no la tenim del tot. I això és una cosa a treballar i que treballarem. I  algunes cosetes que segurament canviarem i treballarem diferent… Però crec que amb el joc estem dinàmics, estem ràpids, verticals quan toca, controlem bé les contres en defensa… estem cohesionats …tot i que d’errades sempre n’hi ha a tots els partits i tots els equips. Passa que les errades ens penalitzen més que abans i hauríem de ser més resolutius.

P- Com enfoqueu la setmana de treball? 

F. LÓPEZ– Doncs dilluns entrenament i vídeo i engegarem una ronda de xerradetes individuals i col·lectives…  i amb molta força per continuar treballant

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *