IHC RIGAT 2 – NOIA 1. EL DERBI ES QUEDA A CASA

L’Igualada RIGAT s’ha emportat el duel d’intensitats que l’ha enfrontat aquest dimarts al Noia. Com ja es preveia ha estat un duel disputadíssim, amb dos equips totalment endollats al partit i que s’ha decidit per la mínima. Els arlequinats, tot i començar perdent, han estat superiors a la primera meitat. I a la segona part, especialment en els últims 10 minuts, ha aparegut Sant Elagi que ha protegir l’equip i que ha fet que els 3 punts es quedessin a Les Comes.

El Noia s’ha avançat amb un gol marca de la casa. Un remat al segon gol d’Esteller al minut 14. Els de Ferran López han pogut empatar 4 minuts més tard quan Tety Vives ha rematat una contra assistida per Oriol Vives. Amb l’1 a 1 s’ha arribat al descans.

A la segona meitat només s’ha vist un gol. L’ha fet Sergi Pla de FD per 10 faltes d’equip dels visitants. El Noia ha apretat molt en el tram final del partit però s’ha trobat amb una encertada defensa arlequinada i especialment amb la “paret Deitg”. Els cavistes, fins i tot, han jugat amb 5 de pista l’últim minut i 48 segons per intentar empatar el partit però el marcador ja no s’ha mogut i l’IHC ha aconseguit emportar-se el derbi per primera vegada als últims anys. Diumenge l’equip es desplaça a Girona on s’enfrontarà als ex-arlequinats Llaverola, Pelicano i Torner.

IHC RIGAT 2 (1/1) Elagi Deitg, Roger Bars, Ton Baliu, Oriol Vives i Sergi Pla (1), equip inicial, Tety Vives (1) i Met Molas. Jordi Méndez, Bernat Yeste i Manel del Valle.

NOIA 1 (1/0) Zapater, Esteller (1), Costa, Llorca i Aragonés, equip inicial. Grau, Humberto i Edu Fernàndez.

GOLS: 0-1 Esteller (m 14), 1-1 Tety Vives (m 17.40). SEGONA PART. 2-1 Sergi Pla FD ( m 13.55)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *