ELAGI: VAM PORTAR EL PARTIT ON VOLÍEM I ENS VA SORTIR TOT DE CARA

P- Important i treballada victòria contra el Noia

ELAGI- Sí, la veritat és que vam fer un partit molt complet tot i ser entre setmana. Vam sortir molt concentrats i amb l’ambició que es necessita per jugar amb un equip tan competitiu com el Noia, i si que crec que vam tenir el partit allà a on voliem en quasi cada moment

P- I és que guanyar un equip com el Noia, i remuntant, demostra la fortalesa mental de l equip…

ELAGI- Sí, el del Noia era un partit que els últims anys ens havia costat moltíssim, però crec que vam aconseguir igualar forçes i ambició i després si que portant el partit allà on volíem ens va sortir tot de cara. Crec que tot i encaixar el gol estavem jugant molt bé, va haver-hi un pel de descontrol els dos minuts seguents del gol, però de seguida ens vam tornar a posar a lloc.

P- Un altre partidàs de la paret-mestra Deitg!

ELAGI- Molt content del partit tant individual com d’equip que vam fer, crec que durant tot el partit en general el Noia no va tenir moltes opcions, si que al final, doncs, quan un equip amb el físic i la qualitat del Noia, capaç de remuntar amb tot un Benfica, t’ataca amb tota la intenció, doncs, toca posar molta intensitat defensiva i que el moment et sigui favorable

P- I ara Girona que serà una pista complicadíssima

ELAGI- Girona és una pista trampa, ja que els pocs punts que porten no es reflexa en la qualitat de la plantilla que te. Voldrem tornar a fer un partit molt sòlid per seguir sumant a la lliga.


Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *