TETY VIVES: GUANYAR REMUNTANT I DAVANT UN NOIA ÉS MOLT GRATIFICANT

P- Important i treballada victòria ahir contra el Noia

TETY- Doncs si! Crec que vam fer un gran treball en equip, vam fer un gran partit i destacaria molt la feina que vam fer tot l’equip en defensa! Crec que es una victòria important contra un equip molt dur.

P- Guanyar un equip com el Noia i remuntant demostra la fortalesa mental de l’equip…

TETY- Si! No ens vam rendir en cap moment i crec que ho vam demostrar cada un dels jugadors a la pista! Guanyar un partit remuntant un marcador advers i més contra un equip contra com el Noia és molt gratificant!

P- I ara Girona que serà una pista complicadíssima

TETY- Diumenge toca un partit dur contra un equip que esta lluitant sortir del descens i que te grans jugadors! Anem amb moltes ganes de portar els tres punts cap a Igualada i sobretot anem amb moltes ganes de tornar a demostrar del que som capaços!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *