1a CAT. VALLTER IHC B 4 – ANDORRA 7. UN MINUT FATÍDIC

Crònica MB.

Derrota dels jugadors de l’IHC B davant d’ un rival directe en la lluita per la zona mitjana de la classificació. Els igualadins han portar la iniciativa i s’han avançat  dos cops en el marcador. Fins i tot podien haver ampliat l’avantatge si Bernat Yeste hagués aprofitat una FD al minut 16 i mig. Tampoc han aprofitat el power-play.

I aleshores ha arribat el minut fatídic abans del descans que ha decantat el partit pels andorrans amb tres gols, tots ells a la contra. Amb el 2-4 s’ha arribat al descans.

Al minut 5 de la segona part l’avantatge s’ha ampliat fins al 2-5. L’IHC B ha reduit diferències amb un gol de Ferran Yeste aprofitant el rebuig d’un penal.

El marcador no s’ha mogut tot i que els dos equips han tingut FD per 10 faltes d’equip. Amb el 3 a 5 s’ha arribat als minuts finals. I amb els arlequinats atacant ja a la desesperada l’ Andorra ha fet el 3-6 que gairebé decidia el partit. l’IHC ha retallat la diferència amb un gol de Bernat Yeste però a tres minuts pel final, un penal favorable ha suposat el 4-7 definitiu.

Vallter Igualada 4 (2/2) Manel del Valle, Quim Aribau, Siscu Rubinat, Armand Pujado i Bernat Yeste (2),-cinc inicial-, Marc Carol, Ferran Yeste (2), Dani Gual i Bern Gabriel.


Andorra 7 (4/3): Gallart, Romaguera (1), Garcia (1), Soldevila (1) i Cortes,-cinc inicial-, Estrany (2), Castellví (2), Tome i Roca.


Àrbitre: Salvador Besora. Ha mostrat targeta blava a Romaguera de l’Andorra.

Gols: 1-0 Bernat Yeste, min 12. 1-1 Romaguera, min 12.30. 2-1 Ferran Yeste, min 15.30. 2-2 Alex Garcia, min 23. 2-3 Nil Castellvi, min 23.30. 2-4 Soldevila, min 24. 2-5 Estrany, min 29.30. 3-5 Ferran Yeste, min 32.30. 3-6 Nil Castellvi, min 46. 4-6 Bernat Yeste, min 46.30. 4-7 Estrany (p). Min 47.


Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *