GIRONA 2 – IHC RIGAT 2. ELS IGUALADINS ARRIBEN A LA TRENTENA

L’Igualada RIGAT s’ha emportat un punt de la seva visita al Pavelló de Palau-2 que podrien haver estat els 3 però també cap. Els igualadins s’han avançat en el marcador, han vist com els gironins remuntaven i al final han pogut salvar un punt que col.loca l’equip a la trentena.

A la primera part les millors oportunitats han estat arlequinades però Llaverola les ha aturat totes. Totes menys una. Una bola penjada a l’àrea per Pla que ha sorprés al porter igualadí. En aquests primers 25 minuts l’equip ha tingut les lesions de Bars i Molas (per cops de bola en remats del propi IHC) que no han pogut jugar fibs al segon temps.

A la segona els gironins han estat millors durant 15 minuts (l’Igualada ha sobreviscut gràcies a l’Elagi). Fruit d’aquest domini ha arribat l’empat, una deliciosa obra d’art de l’ex-IHC Pelicano, aixecant la bola i fent controls a l’aire fins a batre al porter arlequinat. A partir d’aquí l’equip ha recuperat la identitat i ha començat a jugar millor. Cosa que no ha impedit que els gironins marquessin el segon. Això si, amb polèmica perquè els igualadins consideren que la jugada ha arrebcat amb un penal no assenyalat sobre el Tety. En la contra Palazón ha fet el 2 a 2.

L’error arbitral pot haver influit en la blava que els col.legiats han marcat un minut més tard. Sergi Pla no ha pogut transformar la FD, però després el mateix jugador ha aprofitar la superioritat per fer el 2 a 2. Un passi al fons de la pista que el davanter vigatà ha transformat en una entrada ràpida a l’àrea i un gol que dona un punt i que confirma la química golejadora del Sergi que ha signat els últims 5 gols que ha fet l’equip.

L’IHC tornarà a jugar dissabte que ve a les 9 a les Comes contra l’Alcoi.

GIRONA 2 (0/2) Llaverola, Palau, Torner, Pelicano (1) i Gómez, equip inicial. Palazón (1) i Garcia.

IHC RIGAT 2 (1/1) Elagi Deitg, Ton Baliu, Roger Bars, Tety Vives i Sergi Pla (2), equip inicial. Met Molas, Oriol Vives i Jordi Méndez. Bernat Yeste i Manuel del Valle.

GOLS: 0-1 Pla (m 8.33) SEGONA PART. 1-1 Pelicano (m 10.11), 2-1 Palazón (m 20.50), 2-2 Pla (m 22.21)

INCIDÈNCIES: L’IHC RIGAT ha estat víctima de “foc amic”. Ferran López ha tingut dos contratemps en forma de lesions per tirs propis. Un xut del Sergi que ha impactat en la part baixa de Roger Bars (li ha arribat a trencar la coquil.la de protecció) i ha obligat a substituir al jugador del planter perquè estava marejat. ja no ha pogut jugar fins a la segona meitat. Poc després una rematada del Tety ha impactat a l’orella de Met Molas just quan acabava d’entrar en pista (només feia un minut). El joc ha estat interromput mentre no li aturaven l’hemorràgia a l’osonenc i no li posaven un embenat. Molas ja no ha pogut jugar fins a la segona meitat.


Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *