FERRAN LÓPEZ: PODEM FER-HO MILLOR

P- Quina lectura n’heu fet del partit de Girona, Ferran?

F.LÓPEZ- Crec que van fer uns 15 primers minuts força bons i vam controlar tots els aspectes del joc… però sí que és veritat que amb el 0-1 no vam detectar que era el moment clau per rematar el partit … com ja ens va passant en altres partits… és clarament una assignatura pendent perquè, a més, quan el detectem ens falta encert… Vam tenir ocasions per ampliar la renda i no ho vam saber fer i això a l’OkLliga ho acabes pagant amb els que estan a dalt i amb els que estan a baix amb tots.

P- I encara que després l’equip va saber remuntar…

F.LÓPEZ- La realitat és que el Girona va fer un partit molt seriós en defensa i ens ho va posar molt complicat… A la segona part, els primers 10-12 minuts, ens va faltar ritme de bola i potser vam pagar l’esforç físic de dimarts sense que això sigui a una excusa. I és que el Noia és un rival que t’exigeix sempre molt i al final això et passa factura I a més, també la pista que és més gran i que ens va costar encara més… Podem fer-ho molt millor. Aquest és el missatge que els he donat als jugadors… tot i la fatiga ho podem fer millor perquè tenim recursos tècnics i tàctics col·lectius i individuals per fer-ho millor. No vam estar al nostre nivell habitual els primers minuts de la segona part però en els últims minuts van tornar a tenir oportunitats i vam acabar empatant que és un resultat just sobretot veient el 2 a 1 que ve, per cert, d’ una falta claríssima prèvia… vist en el vídeo és claríssima i no la xiulen… també és veritat que la blava que ens marquen a favor és inexistent i ens beneficia perquè ens ajuda amb l’empat. Crec que és un partit que que ens ha de permetre veure què podem millorar i buscar la manera de fer-ho. La clau és que vam ser massa intermitents.

P- I ara a treballar per evitar que es repeteixi contra l’Alcoi.

F.LÓPEZ- Cert. És per això que ja hem volgut entrenar aquest dilluns i hem fet treball físic preventiu amb el Joan Pont i després situacions de”Mundialitos” de tres per tres per estirar cames. I també hem fet video del partit de diumenge per analitzar-nos i dir tot el què ens va passar. I ara preparar l’Alcoi que també serà complicat… Hem entrenat aquest dilluns, també aquest dimarts i dijous, dimecres hi haurà descans. A l’entrenament d’aquest dilluns han vingut els jugadors del planter Gerard Riba, Guillem Torrents i Bernat Yeste.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *