UN PARTIT ESPECIAL

A l’entrenament d’aquest dimarts els jugadors de l’Igualada Rigat han fet treball específic per adaptar-se el partit de dissabte que serà especial, diferent, perquè la Alcoi combina diferents tipus de defenses. Per tant els arlequinats han començat amb treball de xuts de remats i aspectes relacionats amb la velocitat amb el Joan Pont. Després treball en defensa individual d’1×1 i finalment situacions reals de joc, de partit, quatre per quatre amb el plantejament que ja es vol fer contra l’Alcoi.

Aquest dimecres els jugadors de Ferran López tindran descans per poder gestionar bé el cansament acumulat. El que es vol és afinar la forma física per tot el que s’apropa. Han participat en l’entrenament els jugadors de la base Armand Pujadó, Martí Busquets i Guillem Torrents. Dijous els arlequinats tornaran a les Comes esperant el sorteig de la copa del Rei.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *