ESPERANT RIVAL PER LA COPA

Els jugadors de l’IHC RIGAT tornen a les Comes aquest dijous després d’haver tingut una jornada de descans. Els de Ferran López estaran molt atents al sorteig de la Copa que es farà al Pavelló Olímpic de Reus a partir de les 8 (transmés per Esports3).

En l’acte es sortejaran els quarts i també tota la resta del quadre. Hi haurà 4 caps de sèrie que no podran jugar entre ells en la primera eliminatòria. Els rivals de l’Igualada poden ser, per tant, el FC Barcelona, Liceo, Reus i Caldes. Els altres tres classificats que no són caps de sèrie són Noia, Lleida, i Voltregà. També es farà el sorteig de la Copa de la Reina amb la participació de Manlleu, Palau, Telecable Gijón i Voltregà, com a caps de sèrie i Vila-Sana, Las Rozas, Cerdanyola i Bigues i Riells.

La mini-copa de categoria infantil, tant en categoria masculina com femenina, seguirà els mateixos aparellaments dels equips sèniors. Aquesta primera copa que agrupa les dues competicions es disputarà a Reus del 21 al 24 d’aquest mes. El FC Barcelona defensarà el títol que va guanyar la temporada passada a Lloret contra el Liceo (2 a 1 ). En categoria femenina ho farà el Vilanova que va guanyar al Gijon pel mateix resultat, 2 a 1, en una Copa de la Reina disputada a les Casernes. Pel que fa als infantils el FC Barcelona n’és el campió de les 3 edicions. La de l’any passat amb una victòria davant l’anfitrió, el Lloret, per 2 gols a zero.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *