LICEO – IHC RIGAT A LA COPA. F.LÓPEZ: UNA PART D’AQUESTA COPA COMENÇA L’ANY PASSAT

Aquest dijous s’ha fet el sorteig de la copa, tant masculina com femenina (amb presència del tècnic arlequinat Ferran López i del jugador del planter, Roger Bars). L’IHC RIGAT jugarà els quarts de final contra el Liceo (dijous a un quart de 8 del vespre). Els aparellaments seran:

Liceo- IHC RIGAT, Reus-Lleida (dijous) i Caldes-Voltregà i FC Barcelona-Noia (divendres).

La mini-copa masculina seguirà els mateixos aparellaments. Els partits es jugaran els matins de divendres, dissabte i diumenge.

El tècnic de l’Igualada RIGAT ha destacat que competiran davant d’un gran equip però que tenen opcions de superar-lo:

No controlem el sorteig per tant el rival és el que ha tocat i és el que tenim . El Liceo és un rival complicat, un equip 100% professional, molt vertical, amb molt bon contraatac, totes les línies les tenen perfectament cobertes i és un rival difícil de batre. Tot i així crec que una part d’aquesta copa comença l’any passat quan van disputar una semifinal molt competida contra ells i vam veure que són capaços de fer-nos alguna cosa més que empatar, podem superar-los… I a això ens hem d’agafar ara.

Crec que l’IHC és capaç de guanyar a qualsevol i vindrem a competir molt bé, sabent que ells són els favorits i que haurem d’estar al 100%, per tant màxima convicció sobre la nostra capacitat de guanyar i sobretot molt atents. I molt contents també. Per nosaltres és un privilegi, l’Igualada d’estar sempre entre els vuit millors del’OK lliga i aquí estarem per disputar-ho al màxim”.

Pel que fa al sorteig de la Copa femenina els aparellaments (que seran els mateixos a la mini-copa) han quedat així:

Voltregà-Las Rozas i Manlleu-Cerdanyola (dijous)

Palau-Vila-Sana i Telecable Gijon – Bigues i Riells (divendres)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *