IHC RIGAT-ALCOI A LES 9

L’Igualada RIGAT juga aquest dissabte a les Comes contra l’Alcoi. El partit es disputarà en un horari no habitual, a les 9 del vespre, perquè durant tot el cap de setmana s’hi disputa la copa Generalitat en categoria masculina i femenina. La disputaran Sentmenat, Cerdanyola, Caldes i Piera en categoria masculina i Igualada Femení HCP, Palau, Vilanova i Manlleu en categoria femenina.

D’aquesta manera el partit entre arlequinats i alcoians començarà a les 9 amb arbitratge de Jonathan Sánchez Garcia i Miguel Díaz Cosme. Joel Garcia Freixes és l’àrbitre auxiliar. Malgrat que tota l’atenció del vestidor igualadí està posada en aquest partit de l’Ok LLiga, encara es fan valoracions del sorteig de la copa que es va fer dijous a Reus:

TON BALIU

Difícil, com els 4 rivals que podien tocar-nos. Estem parlant del segon classificat de la lliga, amb un equip totalment professional…Nosaltres anirem allà amb les nostres armes i a intentar competir el millor que sabem, tot i saber de la dificultat que te el partit!

SERGI PLA

Un rival molt complicat però a qui l’any passat ja li vam posar les coses difícils en les semifinals de copa. A veure si ens podem treure l’espina!

ORIOL VIVES

Un rival molt complicat per començar. L’any passat els vam tenir entre les cordes, aquest any intentarem donar la sorpresa i passar a les semifinals. Haurem de sortir a fer una gran defensa i aprofitar les nostres opcions en atac

CARLES PIERNAS

Rival molt díficil que en partits així no falla mai i surt súper concentrat. Tenen una plantilla excel.lent i molt competitiva. És cert que ells tenen més pressió que nosaltres i això els pot afectar una mica. Esperem competir molt bé i si podem passar a semis serà una alegria enorme per nosaltres

CAMPIONAT D’ESPANYA A LES COMES

Aquestes últimes hores han transcendit les seus dels campionats d’Espanya de les categories base. I una d’elles, la juvenil, es jugarà a les Comes. Serà del 10 al 12 de maig.

Pel que fa a la resta els alevins jugaran del 10 al 12 de maig a Mieres, Astúries. En infantils (categoria on l’IHC defensa el títol) es jugarà del 17 al 19 de maig a Maçanet de la Selva. En júniors a Alcobendas, Madrid, del 17 al 19 de maig. I finalment la sub-16 femenina es diputarà a Alcanyís, Terol els dies 31 de maig i 1 i 2 de juny.

TODOSEENTRENA DE LUXE

El proper dia 16 de febrer todoseentrena organitza un col.loqui amb els entrenadors d’OkLliga Edu Castro i Pere Vàrias. Taules rodones de treball, preguntes, debat, vídeos, pissarra i tot allo que porteu apuntat per preguntar als 2 entrenadors. De 10 a 1 del migdia al Mirador de les Caves de Sant Sadurní d’Anoia. Hi poden assistir entrenadors, jugadors i aficionats a l’hoquei i a l’esport en general. Tota la informació per apuntar-se la trobareu a info@todoseentrena.com

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *