IHC RIGAT 2 – ALCOI 0. TOT EN 15 MINUTS

Victòria solvent d’un Igualada RIGAT sòlid que ha sabut mantenir la porteria a zero i superar la defensa en quadre que feia l’Alcoi. Tot i que no s’ha viscut un partit molt divertit els igualadins firmen amb aquest triomf els 33 punts a la classificació.

Els de Ferran López han jugat sense el seu capità, Ton Baliu. Uns problemes estomacals han aconsellat que avui es quedés a la banqueta. Els seus companys, però, han tirat endavant amb dos goils a la primera meitat. Un de Sergi Pla (absolutament endollat al gol) amb un tir exterior i l’altre de Jordi Méndez en una contra amb el mateix Pla que el del planter ha rematat de primera. La primera meitat ha acabat amb el 2 a 0 gràcies a una destacada actuació de l’Elagi Deitg en aturar un penal i la segona jugada.

De fet no només la primera meitat ha acabat amb el 2 a 0. El partit també ha acabat així. A la segona part no hi ha hagut gols tot i que els alcoians han dispodsat d’una FD per blava al Tety a falta de 2 minuts. I l’IHC n’ha tingut una altra (per 10 faltes) quan només quedaven 7 segons de partit però Méndez no ha pogut marcar.

Ara els “Rigats” tornaran a jugar dimarts a les Comes contra el Caldes. Divendres sortiran cap a Itàlia per jugar els quarts de la WSEurope Cup

IHC RIGAT 2 (2/0) Elagi Deitg, Oriol Vives, Roger Bars, Tety Vives i Sergi Pla (1), equip inicial. Jordi Méndez (1) i Met Molas. Martí Busquets i Manel del valle.

ALCOI 0 Guiri, Castanheira, Llisa, C.Pérez i Ramalho, equip inifcial. Romano, Mataix i Domínguez.

GOLS: 1-0 Pla (m 10.58), 2-0 Méndez (m 14.26)

INCIDÈNCIES: 5 faltes d’equip per l’IHC RIGAT, 10 per l’equip visitant.
Mentrestant Igualada femení- Vilanova i Sentmenat-Piera seran les finals de la copa Generalitat aquest diumenge a les Comes (a les 4 la final femenina i a les 6 la masculina, totes dues per la Xarxa i Xala TV)

Foto X. Garcia

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *