L’IHC RIGAT OBRE LA COPA 2019 DE LA VAGA GENERAL

L’Igualada RIGAT estrena la Copa en una jornada especail al país perquè coincideix amb una vaga general per denunciar el judici al procés que s’està fent al Tribunal Suprem. Els igualadins jugaran el primer partit de quarts en el qual repetiran la semifinal de la temporada passada contra el Liceo. Ho faran amb la intenció de repetir el bon joc d’aquell dia però millorant el resultat (un molt ajustat 2 a 1, amb gol de Tety Vives).

El Deportivo Liceo, subcampió de la passada edició és un dels favorits al títol. l’IHC haurà de protagonitzar la primera sorpresa de la Copa per poder accedir a la semifinal. Però l’equip ha treballat durament i arriba a la competició amb ganes de competir-la al màxim. El tècnic Ferran López ha convocat al jugador júnior Bernat Yeste per completar la llista de sèniors.

El partit es jugarà a partir d’un quart de vuit amb arbitratge de Miguel Díaz Cosme i David Cantos Bonales. L’àrbitre auxiliar serà Alberto López Expósito.

Després del Liceo-IHC RIGAT es jugarà la segoan semifinal entre el Reus Deportiu Miró, anfitrió del torneig i el Lleida Llista Blava.  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *