COPA 2019. LICEO 5 – IHC RIGAT 1. ADÉU EXCESSIU

L’IHC RIGAT no s’ha pogut classificar per les semifinals de la copa. Els arlequinats han quedat fora de la competició després de perdre per 5 a 1 contra un molt potent Liceo, en un resultat massa ampli pel que s’ha vist a la pista. Ara els de Ferran López s’hauran de centrar en l’intent d’accedir a la Final-Four de la competició europea i en obtenir la millor classificació possible a l’Ok LLiga, en la que estan fent una molt bona temporada.

Foto X. Garcia

L’Igualada ha arrencat molt bé el partit. Ha dominat els primers 15 minuts. Però ha estat el Liceo qui s’ha avançat amb un penal transformat per Sergi Miras. Abans les millors oportunitats havien estat igualadines. El panorama encara s’ha enfosquit més amb el 2 a 0 que ha estat tot un cop anímic perquè ha arribat a només 31 segons del descans, obra de l’argentí Bridge.

I encara faltava el pitjor perquè a falta de 7 segons els corunyesos han tret una falta i Dava des de lluny ha fet el 3 a 0 amb el cronòmetre a zero. 

Els igualadins han protestat el gol perquè consideraven que la jugada havia estat alçària. 

L’IHC ha sortit a la segona part a intentar remuntar. I Ton Baliu ha obert una escletxa a l’esperança marcant el 3 a 1. El Liceo, però, s’ha beneficiat d’un penal inexistent (Di Benedetto s’ha deixat caure) per tornar als 3 gols de diferència. Amb el 4 a 1 els arlequinats han disposat de dues FD per intentar entrar al partit i no ho han aconseguit ni Pla ni Méndez. En canvi si que ho han fet els liceistes (molt més efectius a pilota aturada) i Di Benedetto ha sentenciat l’eliminatòria amb una FD per targeta blava a TetyVives. 

Els àrbitres que no han estat decisius en el resultat però han tingut errades importants. Han anul.lat un gol a Jordi Méndez que hauria d’haver pujat al marcador

Deportivo Liceo 5 (2/3) Malian, Miras (2), Torres (1), Di Benedetto (1), Bridge (1) , equip inicial. Payero, Coy i Ciocale.

IHC RIGAT 1 (0/1) Elagi Deitg, Ton Baliu (1), Roger Bars, Sergi Pla i Oriol Vives, equip inicial. Met Molas, Tety Vives i Jordi Méndez. Bernat Yeste i Manuel del Valle.

GOLS: 1-0 Miras, penal (m 15), 2-0 Bridge (m 24.29). SEGONA PART. 3-0 Torres (m 0.05), 3-1 Baliu (m 5). 4-1 MIras penal (m 8.38), 5-1 Di Benedetto FD (m 21)

INCIDÈNCIES: Els àrbitres Díaz i Cantos, han tingut alguns errors importants (el penal del 4 a 1 i el gol no concedit a Méndez entre ells). Han assenyalat 3 FD i 2 penals (3 pel Liceo i 2 per l’IHC) i mostrat targeta blava a Tety Vives.
A l’altra semifinal el Lleida dels ex-IHC Albert Folguera i Lluís Tomàs ha donat la sorpresa i ha eliminat a l’equip anfitrió, el Reus, per 1 a 2.

I ARA LA MINICOPA

Amb el primer equip de l’Igualada RIGAT ja eliminat ara serà el torn pels equips infantils de l’IHC i també de l’Igualada Femení.

Els nois seran els primers de debutar a la Minicopa. Jugaran a les 10 a la pista del Reus Deportiu també contra el Deportivo Liceo. A la mateixa pista es jugarà després el Reus -Lleida. L’actual campió de la competició, el FC Barcelona, debutarà a les 11 a la pista del Reus Ploms. S’enfrontarà al Noia. L’altre partit de quarts l’hauran jugat abans, a les 9, el Caldes i el Voltregà.

En categoria femenina L’IFHCP jugarà contra el Vendrell a la pista del Reus Deportiu a partir de les 9. Els altres aparellaments són Telecable Gijón – Reus Deportiu i Voltregà-Las Rozas i Mataró-Cerdanyola.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *