6-1. L’IHC LI TORNA AL LICEO… A LA MINICOPA INFANTIL

L’Igualada infantil ha revenjat l’equip sènior a la Minicopa que es disputa també a Reus. L’equip que entrena l’ex-Dream Team, Moisès Cervera ha golejat al Liceo per 6 a 1 (superant el 5 a 1 encaixat per l’Igualada RIGAT) i s’ha classificat per les semifinals de la competició que es disputaran aquest dissabte. Els gols arlequinats els han fet Joan Manuel Garcia (3), Bruno tapia i Guillem Ribas. L’equip el formen aquests jugadors acompanyats de Nil Cervera (que n’és el capità) Pol Solana, Marc Prat, Ton Puertas, Guillem Torres i Gerard Sayavera.

L’IHC s’enfrontarà a la primera semifinal al Reus (el partit es jugarà a partir de les 3 al pavelló Olímpic). Després es disputarà l’altra semifinal que enfronta al campió de les 3 edicions jugades fins ara, el FC Barcelona al Caldes. Aquests han estat els resultats i golejadors de la jornada en els altres 3 partits de quarts.

FC BARCELONA 5 (Oriol Sebrià (3), Joan Pascual (2)) – NOIA 1 (Gerard Montserrat)

CALDES 4 (Pol Barnils (2), Isaac Pastor i Àlex Olmo) – VOLTREGÀ 1 (Lluc Sitjà)

REUS 4 (Pol Cabré (2), Marc Soriano, Guillem Montserrat) – LLEIDA 3 (Joan M. Pujol (2), Enric Prats)

En categoria femenina l’IFHCP s’ha classificat també per semifinals. Les igualadines han derrotat per 6 a 2 al Vendrell. El Voltregà s’ha imposat per 5 a 0 a Las Rozas, el Reus per 4 a 7 al Gijon i el Mataró per 4 a 2 al Caldes. Les semifinals es jugaran a les 8 del matí (IFHCP- Reus) i a les 9 el Voltregà-Mataró.

Pel que fa als sèniors FC Barcelona i Caldes són els últims dos classificats. Han derrotat per 3 a 1 i 4 a 2 a Voltregà i Noia respectivament.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *