IHC- BARÇA. UN CLÀSSIC A LA FINAL DE LA COPA INFANTIL

L’Igualada de Moi Cervera ha aconseguit classificar-se per la final de la Minicopa infantil després de superar als anfitrions, el Reus, en un autèntic partidàs dels arlequinats (especialment a la primera meitat). I això que l’IHC ha començat perdent. Però Bruno Tapia i Nil Cervera li han donat la volta al marcador.

Foto Anna Sebrià

Tot i que els roig-i-negres han aconseguit empatar Pol Marsol ha tornat a posar per davant als igualadins que ja no han perdut el control del marcador. Cada cop que el Reus empatava l’IHC tornava a marcar. Nil Cervera ha fet els dos gols, 4-3 i 5-4, que han donat finalment la classificació, tot i l’escomesa constant dels jugadors del Reus que veien que se’ls escapava la final.

L’equip de l’Igualada (una barreja de jugadors de l’infantil A i B) el formen Joan Manuel Garcia, Bruno Tàpia, Guillem Ribas. Nil Cervera (capità) Pol Solana, Marc Prat, Ton Puertas, Guillem Torres i Gerard Sayavera.

La Minicopa reviurà els grans clàssics de l’hoquei perquè a la final els igualadins s’hi trobaran al FC Barcelona que a l’altra semifinal s’ha imposat al Caldes amb gols de Carles Aguilera (2) i Joan Pascual de penal, tots a la segona part. El partit ha estat d’altíssima intensitat, jugat a un gran nivell pels dos equips (dos candidats al títol de la categoria) i amb una actuació destacada i decisiva del porter del Barcelona, Arnau Martínez.

El rival de l’IHC a la final l’entrena Guillem Pérez i te aquests jugadors: Arnau Martínez, Joan Pascual, Carles Aguilera, Gabi Cairo, Oriol Sebrià, Jan Munné, Guillem Belarte, Joel Navarro, Marc Sapiñas i Pau Garcia.

La final de la Minicopa es jugarà al Pavelló Olímpic de Reus a les 12 del migdia. I es podrà seguir en directe al compte d’Instagram: @jordimtnz

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *