L’IHC INFANTIL SUBCAMPIÓ DE COPA.

L’Igualada no ha pogut conquerir la Minicopa infantil i ha caigut davant un potent FC Barcelona a la final per 1 a 3. Els de Moi Cervera han tornat a jugar un gran partit i han plantat cara a un dels millors equips de la categoria, especialment a la primera meitat.

De fet l’IHC s’ha avançat en el marcador. El sempre esmolat Bruno Tapia ha batut al millor porter de la copa, el blaugrana Arnau Martínez, amb un remat sorprenent des de la frontal. Era el minut 5. Quatre minuts més tard el Barça ha empatat amb un tir de mitja distància de Joan Pascual. Amb l’1 a 1 s’ha arribat al descans.

A la represa els igualadins han resistit l’escomesa constant dels blaugranes fins al minut 12 quan Oriol Sebrià ha fet dos gols en 51 segons que han decidit la final. El primer, en una bona combinació amb Pascual que Sebrià ha rematat de primera a la xarxa. El segon, en una acció personal des de mitja pista que ha acabat amb una pala fortíssima que ha entrat per l’escaire al pal curt. Al final l’1 a 3 li ha donat als blaugranes la seva quarta Minicopa consecutiva, en les 4 edicions en que s’ha disputat aquesta competició.

IHC 1 (1/0) Gerard Sayavera, Nil Cervera, Bruno Tapia (1), Pol Marsol, Joan Manuel Garcia, Guillem Ribas, Marc Prat, Guillem Torres, Miquel Parent.

FCB 3 (1/2) Arnau Martínez, Joan Pascual (1), Carles Aguilera, Oriol Sebrià (2) i Gabi Cairo, equip inicial. Guillem Belarte, Jan Munné, Joel Navarro. Marc Sapiñas i Pau Garcia.

GOLS: 1-0 Bruno Tapia (m 4.43), 1-1 Joan Pascual (m 8.40). SEGONA PART. 1-2 Oriol Sebrià (m 16.04), 1-3 Oriol Sebrià (m 16.53)

INCIDÈNCIES: IHC i Barcelona han rebut les seves respectives copes a la mitja part de la final masculina de Copa. Els jugadors de l’IHC que tenien partit a la tarda no s’hi han pogut quedar i han hagut de delegar la seva representació).

El FC Barcelona ha estat el campió de la Copa en categoria masculina per quarta temporada consecutiva (s’han imposat al Liceo per 4 a 1) i el Telecable Gijón en la femenina (guanyant al Cerdanyola per 3 a 7).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *