MOI CERVERA: TOT I JUGAR CONTRA UN EQUIP TANT POTENT COM EL BARÇA VAM VOLER SER VALENTS

Els jugadors de l’IHC RIGAT han tornat aquest dilluns a la feina després de l’experiència, més curta del que s’hauria desitjat, a la copa. Els igualadins han començat a preparar els dos pròxims compromisos, un a l’Ok Lliga (dissabte de carnaval, a 2/4 de 7 de la tarda contra el Lloret). L’altre, encara més important, el dia 9 la tornada dels quarts de final de la WSECup contra el Sarzana, amb la necessitat de remuntar un gol de diferència de l’anada.

Qui si que va allargar al màxim la seva participació a la copa és l’infantil (barreja de l’A i el B) que va disputar la final de la competició contra el FC Barcelona. Tot i que la final se la van emportar els blaugranes per 3 a 1, l’equip arlequinat va jugar a un gran nivell i va rebre els elogis de tothom. En parlem amb el seu entrebador, l’ex-jugador del Dream Team Moi Cervera:

Foto Luis Velasco

P- Vàreu jugar una gran final, especialment a la primera meitat.

MOI CERVERA- La veritat és que estem molt contents i satisfets, ja no només de la final, sinó també de la resta de partits que hem jugat aquest cap de setmana a Reus.
A la final, tot i jugar contra un equip tant potent com el Barça, vam voler ser valents, i en tot moment ser fidels al nostre estil de joc. Com tu dius, es cert que a la primera part vam tenir moments de gran encert, crec que el joc va ser força igualat, amb constants alternatives per ambdós equips, i on van destacar sobretot la gran feina dels porters.
A la segona part, el cansament, la falta d’experiència i el fet que el Barça aconseguís mantenir el mateix ritme de la primera part, va provocar que cometéssim més errors dels desitjats, cosa que l’equip contrari va saber aprofitar i distanciar-se al marcador.

P- El rival va demostrar ser un equip molt fort. Just campió pel que vas veure a la competició?

MOI CERVERA- Sense cap mena de dubte aquest Barça és un molt bon equip, amb jugadors molt potents físicament, que els permet mantenir un ritme molt alt tant defensant com atacant, amb un nivell tècnic extraordinari que els ajuda a desplegar un joc ofensiu molt vertical, i amb un plantejament tàctic molt valent, donant molta llibertat als jugadors però al mateix temps aportant molta consistència al joc.

Crec que pel que es va veure al llarg del cap de setmana, el Barça va ser l’equip més complert, i sobretot amb mes encert de cara a porteria, i per tant just campió de la minicopa 2019.

P- Quin nivell vas veure en la copa infantil?

MOI CERVERA- Crec que el nivell va ser força alt, tenint en compte que hi havia equips que al meu parer són aspirants al campionat de Catalunya, com el Voltregà, el Caldes i el Barça, i sense oblidar-nos del Noia, del Reus, del Lleida, i de nosaltres mateixos, equips que actualment estem jugant la lliga preferent, i el Liceo.
Aprofitant que em preguntes pel nivell, m’agradaria dir que sota el meu parer, crec que estem vivint una època on el nivell de l’hoquei formatiu és espectacular, i pràcticament a tot el territori català, podem trobar clubs on es s’està treballant molt bé, en la formació de nous jugadors d’hoquei, i presentant equips molt competitius. Tot i això, crec que aquesta situació està propiciant, que s’estiguin diluint petits clubs, degut a la fuga de jugadors cap a equips més potents.

P- Experiències com aquesta ajuden a crèixer a l’equip no?

MOI CERVERA- Sense cap mena de dubte, jugar contra els millors, et fa créixer.
L’ambient que vam viure aquest cap de setmana per nosaltres va ser espectacular, et motiva, et fa somiar i et dona forces per seguir treballant. Està clar que l’ambient competitiu és el que et posa a lloc, i és el que t’ajuda a seguir millorant per acostar-te cada cop mes al grup del capdavanter.

P- Us pot ajudar en la lluita a preferent?

MOI CERVERA- Actualment ho tenim força difícil a la lliga preferent, però sense cap mena de dubte, l’experiència viscuda aquest cap de setmana, tant a nivell d’equip com a nivell individual, ens aporta confiança, seguretat i experiència, aspectes fonamentals per seguir formant-nos com a persones de profit, i com a jugadors d’hoquei competitius.

Finalment m’agradaria fer un fort agraïment a la ciutat de Reus per haver acollit aquesta mini copa, a la federació espanyola, i sobretot a totes aquelles persones que encara somien i viuen hoquei …

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *