IHC RIGAT 5 – LLEIDA 1. LA CONTRA FUNCIONA

Gran actuació de l’Elagi. Hat-trick de Méndez. Debut de Marimon. Aquest serien els altres titulars que defineixen un molt bon partit dels arlequinats que han dominat totalment un dels millors equips de la competició (fins al punt que el gol visitant no ha arribat fins a a falta de 3 segons pel final). L’exhibició del porter arlequinat, la confirmació de la punteria de Méndez i els primers minuts de l’Aleix a l’Ok LLiga (3 amb llençament de FD inclòs) serien els èxits individuals d’una gran victòria col.lectiva.

Foto Xavi Garcia

MÉNDEZ I TON ENCARRILEN EL TRIOMF

Un triomf basat en les contres, trenades i efectives. Gairebé perfectes. Durant la setmana Ferran López destacava la importància de les transicions. I avui 2 gols han arribat així. Amb contres mil.limètriques. Però és que a banda d’això hi ha hagut gols de totes les factures possibles. Un de canonada frontal, l’altre en FD i un en joc posicional amb superioritat. L’equip ha fet un pas endavant ofensiu i la víctima ha estat tot un finalista de la Cers (ara WSeCUP).

Els primers dos gols els ha firmat Jordi Méndez. El primer en una contra amb el Ton. Passi ras del capità al segon pal i gol del canoner del planter. El segon, dos minuts més tard, un míssil amb stop&go. Moviment, aturada en sec i bola clavada a la xarxa. De fet el hat-trick de Méndez podria haver arribat molt abans perquè al minut 9 els àrbitres li han anul.lat un gol perquè trepitjava la zona de protecció del porter. De tota manera el tercer gol ha acabat caient abans del descans. Un altre cop amb una contra. Ara amb assistència de l’Oriol Vives i el remat del Ton arribant des del darrere. Amb 3 a 0 s’ha acabat la primera meitat.

ARRIBA EL HAT-TRICK … I ALEIX MARIMÓN

La segona part ha continuat amb la mateixa dinàmica. Un domini absolut dels igiualadins. Al minut 7 Pla ha augmentat la diferència amb una FD per la desena falta d’equip dels lleidatans. Només 17 segons el Lleida ha tingut també la seva FD. Candanedo ha fallat el primer remat i l’Elagi ha regalat als aficionats una de les aturades de la temporada en la segona acció.

El 4 a 0 s’ha mantingut en el marcador fins al minut 21 quan Benedetto ha vist una balva. Molas no ha pogut transformar la FD però allà ha començat a gestar-se el cinqué . Amb la superioritat ha arribat finalment el tercer gol de Méndez, aprofitant una altra assistència màgica de Ton Baliu al segon pal. En aquell moment ja era a pista el jugador del planter Aleix Marimón, que ha disposat fins i tot d’una FD (a falta de 26 segons) que no ha pogut aprofitar per arrodonir un dia que recordarà tota la vida. El públic igualadí també el recordarà força temps per l’extraordinària actuació de l’Elagi Deitg que ha vist com a falta de només 3 segons l’argentí Oruste en un altre… (no podia ser d’una altra manera) contratac li arrebassava un zero més que merescut.

Ara els de Ferran López tornaran a jugar dissabte a les 5 de la tarda contra l’Alcobendas, també a les Comes.

IHC RIGAT 5 (3/0) Elagi Deitg, Ton Baliu (1), Tety Vives, Sergi Pla (1) i Jordi Méndez (3), equiup inicial. Met Molas, Oriol Vives, Roger Bars i Aleix Marimón. Manel del Valle.

Lleida Llista 1 (0/1) Ll. Tomàs, Candanedo, A. Tomàs, Canellas i Oruste (1), equip inicial. R. di Benedetto, C. di Benedetto i Creus.

GOLS : 1-0 Méndez (m 5.17), 2-0 Méndez (m 7.22), 3-0 Ton Baliu (m 23.30). SEGONA PART. 4-0 Pla FD (m 7.26), 5-0 Méndez (m 23.05), 5-1 Oruste (m 24.57)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *