ALEIX MARIMON: QUAN EL FERRAN EM VA DIR QUE EM PREPARÉS VA SER UN MOMENT MÀGIC

P- Aleix, dissabte vas debutar a l’Ok Lliga… ja ho havies fet a la Cers…els somnis es van complint… Què vas sentir quan et van dir que sortíssis?

Foto Xavi Garcia

ALEIX MARIMON- Quan el Ferran em va dir que em preparés va ser un moment màgic, tot i el moment en que era, em va ser més fàcil de controlar els nervis que en el partit de Cers, i vaig sortir a passar-ho bé i a aprendre molt, sobretot.

P- Fins i tot vas tenir una FD … llàstima que va anar al pal perquè hauria estat encara més rodó.


ALEIX MARIMON- Si, de fet abans d’entrar, el Ton se’m va apropar i em va dir que si hi arribàvem si la voldria tirar, i doncs va arribar… molt agraït per deixar-me llençar la directa.

P- I amb el teu equip (juvenils) com va la temporada?

ALEIX MARIMON- Bé, vam començar la preferent amb bon peu després de guanyar els dos primers partits, però ens vam desinflar anímicament i vam perdre els següents 5, ara estem invictes a la segona volta i intentarem donar-ho tot en aquestes 3 últimes jornades per intentar acabar el més amunt possible.

P- Ets un autèntic “boig” de l’hoquei i amb molt compromís… et vam veure donar suport als companys a la final de la mini-copa contra un equip que coneixes prou bé com el Barça…no te’n perds ni una… com veus els més joves?


ALEIX MARIMON- Jugar una final sempre és especial, tant com ells ens van venir a animar a les dues finals que vàrem jugar, els hi havia de fer costat, ja que estan treballant molt i molt bé, i ha de tenir premi. A més un partit contra tot un equipàs com el Barça sempre dóna espectacle, i doncs hi vam anar a disfrutar-los. Jo els veig bé sempre i quan segueixin treballant com ho fan i amb la humilitat que han demostrat tots. Així que si segueixen com ho fan arribaran amunt segur!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *