JORDI MÉNDEZ: ARA ESTIC MÉS FI DE CARA A PORTERIA … I QUE SEGUEIXI!

Primer entrenament de la setmana… i com cada dilluns primera sessió de vídeo per analitzar el partit de Lleida. Repassada intensa a les imatges per comprovar com va estar l’equip i el que va sortir del que s’havia preparat i el que no. El tècnic Ferran López ha reconegut que estava “molt satisfet del partit, que l’equip va fer un joc molt complert i que va saber aprofitar els contraatacs”. I també que quan l’equip “es va haver de quadrar en defensa ho va saber fer davant d’un Lleida endreçat que sap jugar els tempos del partit”.

Aquest dilluns l’IHC ha fet treball de velocitat mitjana i llarga amb el Joan Pont. Després han fet exercicis de finalitzacions i contraatacs i al final, per relaxar cames i caps, “mundialitos” i pista curta. La sessió s’ha tancat amb situacions de 4×4. Aquest dimarts els arlequinats tornaran a la feina per preparar el partit contra l’Alcobendas sense refiar-se gens de l’equip madrileny.

Quan el tècnic Ferran López diu que els contraatacs van funcionar bé és una evidència que va ser així. Gairebé el 50% dels gols van arribar en transicions. També va funcionar la definició. I en aquest sentit destaquen els tres gols de Jordi Méndez.

P- Jordi content pel hat-trick que va ajudar a una victòria molt important davant d’un gran equip.

J.MÉNDEZ- Si estic molt content d’haver fet un hat-trick i d’haver pogut ajudar l’equip amb aquests tres gols. De fet són tres gols que faig gràcies als companys… sense ells no podria haver-los fet. Estic molt content d’haver pogut sumar aquests gols a una victòria contra un equip molt important i ara toca seguir treballant per sumar el màxim de punts d’aquí fins al final.

P- Estàs endollat amb el gol.

J.MÉNDEZ- Si en aquests últims partits… bé de fet tota la temporada tenia confiança de cara al gol… però aquests últims partits m’ha acabat de sortir millor… he estat més fi de cara a porteria i això es nota. Espero que segueixi així fins al final, que estigui igual de fi i que pugui donar el màxim de gols possibles a l’equip.

P- I de pas poder ajudar per garantir el passaport europeu.

J.MÉNDEZ- Si … ara a intentar sumar al màxim per assegurar Europa… hem d’aprofitar el que queda de lliga per seguir treballant seguir donant la cara i quedar el més amunt possible per classificar-los quan abans millor matemàticament per la Cers.

Foto Xavi Garcia.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *