FOCUS – PORTERIA

Aquesta setmana l’Igualada RIGAT ha posat el focus a la porteria. Els igualadins han treballat intensament la part ofensiva del joc en l’entrenament d’aquest dimarts. El cos tècnic considera que l’equip pot millorar prestacions en atac vista la quantitat d’oportunitats que es creen en cada partit. I per això s’han treballat no només els contratacs sino específicament les finalitzacions. Millorar la punteria per augmentar l’efectivitat i, per tant, la rendibilitat del joc.

La sessió ha estat llarga (1 hora i 40 minuts) i intensa, basada especilament en aspectes ofensius però també en la preparació física per seguir posant l’equip a punt de cara el següent compromís a l’Ok Lliga, contra la Alcobendas (jornada 24, Dissabte 5 de la tarda, Les Comes, amb arbitratge d’Ivan González González i Miguel Díaz Cosme. Francesc Borrell Cusco, com a àrbitre auxiliar).


Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *