IHC. POTÈNCIA DEFENSIVA

Jornada de descans dels jugadors de l’Igualada RIGAT. Els de Ferran López tornaran aquest dijous a les Comes per fer l’últim entrenament de la setmana. El partit de dissabte podria rubricar matemàticament la permanència (de manera virtual està més que assegurada pràcticament des de final de la primera volta). Els arlequinats tenen ara mateix 18 punts sobre el descens i en queden 21 en joc. En cas de victòria la diferència seria ja insuperable.

Els igualadins, però, fa moltes jornades que miren només amunt. ës el premi a una gran temporada que es basa sobre tot en la defensa. Elagi Deitg és ara mateix el segon porter menys golejat de la categoria amb 53 gols (el primer és el líder i virtual campió, el Barça, amb 33). En el segon lloc hi ha un triple empat amb el Liceo i el Noia. Amb només un gol més hi ha el Reus.

És precisament en defensa on els arlequinats marquen diferències amb el rival de dissabte, l’Alcobendas (a banda dels 14 punts que hi ha entre uns i altres a la classificació). Les estadístiques defensives són molt significatives. Els madrilenys han encaixat 34 gols més que els igualadins. L’escletxa agafa encara més dimensioó si ho comparem amb les dades ofensives on els dos equips estan pràcticament empatats (69 gols per l’IHC, 67 per l’Alcobendas). Just aquesta setmana els de Ferran López estan treballant de valent per ajustar punteria i augmentar efectivitat. Serà la manera de treure encara més rendiment de la potència defensiva de l’equip.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *