L’ALEVÍ B, AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

L’equip aleví B de l’Igualada HC ha aconseguit classificar-se pels campionats de Catalunya de la categoria que es disputaran a Girona el 12,13 i 14 d’abril. Allà tindran com a rivals el Voltregà A, el GEiEG A, el Caldes A, el Tordera A, el Manlleu A, el Reus Deportiu A i el FC Barcelona.

Foto IHC

L’equip el formen el porter Ferran Busquets i els jugadors de pista Oriol Carol, Gina Balcells, Eloi Cervera, Marc de la Fuente, Riel Bravo i Guillem Llorens. L’enmtrenador és Moi Cervera.

L’equip aleví s’afegeix al prebenjamí que ja està classificat pel campionat de Barcelona. I també ho podria fer el benjamí a qui encara li queden 2 partits decisius contra el Vilassar i el Cerdanyola. Si es confirma el tercer equip classificat seria un èxit (ja ho és amb 2) del planter igualadí que la temporada passada va aconseguir un campionat de Catalunya i d’Espanya de la categoria infantil. Aquest any l’equip arlequinat, recentment subcampió de copa del rei davant del FC Barcelona, no podrà agafar el relleu d’aquells campions (ara juvenils). Intentaran fer-ho equip com el Manlleu, l’Arenys, Reus o el FCB que són alguns dels favorits.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *