EL BENJAMÍ DE L’IHC A 1 VICTÒRIA DE CAMPIONATS

Els jugadors del primer equip de l’Igualada RIGAT tornen aquest dilluns a la feina després d’un cap de setmana sense competició. Els arlequinats començaran a preparar el partit contra el Liceo, mentre altres equips de la casa estaran més pendents d’altres rivals: els que sortiran del sorteig dels campionats de Catalunya que es fan aquest dilluns.

A l’aleví i al prebenjamí ja classificats (en aquest darrer cas al campionat de Barcelona) s’hi podria afegir el benjamí, que aquest cap de setmana ha fet una passa de gegant per aconseguir-ho, en imposar-se a domicili al Vilassar per 1 a 4. Ara s’ho jugarà tot en l’enfrontament contra el Cerdanyola del cap de setmana que vé, a l’última jornada de la lliga regular. Si els igualadins guanyen, o el Vilanova no ho fa, serien matemàticament el tercer equip de l’IHC classificat per campionats (repetint l’èxit de la temporada passada quan en van ser quatre).

De moment al sorteig d’aquest dilluns (7 de la tarda) hi haurà l’equip de l’aleví B que competiran contra Voltregà A, Geieg A, Caldes A, Tordera A, Manlleu A, Reus A i FC Barcelona.

En les altres categories hi ha aquests equips classificats:

INFANTILS: FC Barcelona, Manlleu A, Arenys de Munt A, Reus, Sentmenat A, Voltregà A i C i GEiEG C.

JUVENILS: FC Barcelona, Sentmenat D, Cadí, Vic C, Manlleu A, Vic A, Arenys de Munt A i Sentmenat B.

JÚNIORS: FC Barcelona, Voltregà, Reus, Shum A, Lleida A, Manlleu, Vic A i Noia A.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *