L’ALEVÍ B CONTRA GEiEG A, TORDERA A i REUS A, AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

Aquest dilluns s’han fet el sorteig dels campionats de Catalunya d’hoquei base. I l’aleví B ha acabat entrant en el grup B on es trobarà al GEiEG A, Tordera A i Reus Deportiu A. A l’altre grup hi haurà el Barça Lassa, Voltregà A, Caldes A i Manlleu A.

El coordinador de l’hoquei base de l’IHC, Marc Muntané, explica les sensacions que ha deixat el sorteig a Les Comes: En primer lloc estem molt contents de ser-hi, no hem de tenir cap tipus de pressió, ser-hi ja és un premi excel•lent. Ens ha costat molt arribar-hi, l’aleví ha crescut molt i ha anat superant diverses adversitat que hem anat tenint durant l’any… han sabut sobreposar-se a tot. Arribem en el millor moment. El sorteig?… ja sabíem que qualsevol equip seria molt dur. Quan arribes a campionats tots els equips són molt bons… en aquest cas podem dir que hi ha una igualtat màxima, un favorit per sobre de tots però els altres ho veig tot molt igualat”.

El gran candidat al títol, segons Muntané és el GEiEG: “Tenim el màxim favorit al grup, el Geieg, un equip que ha encaixat només 11 gols en 14 partits a Preferent, una barbaritat”.

Pel que fa als rivals, el coordinador arlequinat els analitza per la mevaweb: “Començarem divendres a 3/4 de 8 amb el Reus Deportiu, un equip molt complert i vistós contra el que ja hem jugat en anteriors Campionats i sabem del que son capaços, àaxim respecte, el primer partit és el més important”.

“Dissabte matí jugarem amb el Tordera, que ve de fer una lliga Preferent excel•lent i ja hem vist en algun vídeo que tenen un joc molt definit. I acabarem la fase de grups amb el gran favorit, el vigent campió de l’edat 2005, un equip top i que no ha perdut cap partit en tot l’any, intentarem ser els primers en fer-ho”.

“Objectiu dels Campionats: disfrutar, passar-ho molt be i competir”.

En la categoria infantil, l’Igualada espera passar el testimoni del campionat obtingut la temporada passada a Cassà de la Selva. Els aspirants són aquests 8:

Al grup A Sentmenat A, Arenys de Munt A, Voltregà C i Reus Deportiu.

I al B hi trobem al FC Barcelona Lassa, Manlleu A, Voltregà A i GEiEG C

Pel que fa a les altres dues categories el sorteig ha conformat els grups següents:

JUVENILS

GRUP A : Manlleu A, Sentmenat D, Arenys de Munt A i Vic C

GRUP B Barça Lassa, Vic A, Cadí i Sentmenat B

JÚNIORS

GRUP A FC Barcelona Lassa, Manlleu, Reus i Noia A

GRUP B LLeida A, Voltregà, Vic A i Shum A

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *