ELAGI DEITG “FITXA” PER JUNTSXIGUALADA

“Molt content, il.lusionat i motivat amb el repte de formar part d’aquest equip de Junts per Igualada per les municipals,. D’aquesta manera ha comentat Elagi Deitg al seu compte de twitter el seu fitxatge per les llistes de Junts per Igualada a les eleccions municipals. L’alcalde de la ciutat i candidat a la reelecció, Marc Castells l’ha presentat aquest dimarts junt amb una altra incorporació, la del físic Miquel Vives.

Elagi Deitg és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses amb la menció Programa Universitat-Empresa de la UAB. Treballa com a gestor en l’administració econòmica de les oficines exteriors d’ACCIÓ, l’àgència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat. De tota manera és més conegut per la seva vessant d’esportista professional ( des de l’any 2012 és el porter titular de l’Igualada Hoquei Club, un dels millors de l’OK Lliga. En l’acte de presentació Deitg,ha assegurat que assumeix “el repte de treballar per la ciutat i retornar a la gent d’Igualada tot el que he rebut d’ells” . L’actual porter de l’IHC RIGAT ha afegit que vol fer seus “els reptes que té Igualada com a ciutat de present i de futur i treballar per fer-los realitat”.

Es dona la circumstància que aquest no és l’únic jugador d’hoquei que participarà en aquestes eleccions municipals. L’ex-capità de l’IHC i actual jugador del Noia Freixenet, Edu Fernàndez serà el número 11 de la llista d’Igualad Som-hi que encapçala Jordi Cuadras. De fet no és la primera vegada que jugadors de la primera entitat esportiva de la ciutat s’impliquen en la política. L’any 95 dos companys d’equip com David Gabaldon i Xavi Gimeno van competir en dues formacions diferents, Convergència i Unió i el PSC. La victòria va ser per Josep Maria Susanna de CiU  i David Gabaldon va estar a punt d’entrar de regidor en el nou ajuntament.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *