L’IHC JA TE EL SUCCESSOR


L’equipàs dels Guillem Torrent, Gerard Riba, Marc Dalmases, Armand Pujadó, Aleix Marimon, Marc Carol, Martí Busquets, Oriol Llorens, Pol Marsol i Ferran Busquets ja te successor. L’equip infantil del FC Barcelona s’ha proclamat campió de Catalunya i ha agafat el relleu de l’Igualada HC que n’era el vigent campió. Els blaugranes, amb dos “igualadins” a les seves files (l’ex-IHC, Jan Munné, i Oriol Sebrià, de família igualadina) s’ha imposat a la final, disputada a Mollerussa, al Manlleu en la tanda de FD. El partit de molta intensitat i encara més emoció, havia acabat amb empat a 2 i a la pròrroga no hi ha hagut moviment en el marcador.

Tots dos equips ja s’havien enfrontat a les finals de Catalunya i Espanya d’alevins, en tots dos casos amb victòria blaugrana. Es dona la circumstància que a la final del campionat júnior disputada a Reus han coincidit els dos equips, en aquest cas amb un resultat canviat, perquè ha estat el Manlleu qui ha derrotat al Barça també a la tanda de penals.

Mentrestant els ex-arlequinats Albert Folguera i Lluís Tomàs s’han proclamat campions de la Cers (ara WSECUP) per segona temporada consecutiva en imposar-se a la final al Sarzana (l’equip que va eliminar a l’Igualada) per 6 a 3.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *