PRESELECCIÓ SUB-19. MARIMON &TORRENTS: NO ENS HO PODÍEM CREURE!

ALEIX MARIMON

P- Com has rebut la notícia que estaves a la preselecció?

A.MARIMON- Bé, sempre és emocionant saber que estàs a una llista de la selecció, en aquest cas a la preselecció per disputar els World Roller Games, … aquesta vegada ha vingut per sorpresa, de fet estava a classe estudiant quan m’ho han dit i al principi no m’ho podia creure ja que aquest any amb el juvenil ha estat una temporada amb molt alt-i-baixos, però gràcies a tota la feina que he fet amb ells m’han ajudat a millorar i mira… a la preselecció Sub-19.

P- Com afrontes els entrenaments que queden?

A.MARIMON-Doncs, ara a posar-me a to per encarar aquests 3 entrenaments i tant de bo pugui estar a la llista final, però amb això ja estic contentíssim. Moltes gràcies al club per ajudar-me a millorar aquest any i a seguir treballant ja pensant en la pròxima temporada.

GUILLEM TORRENTS

P- Com has rebut la preselecció, Guillem?

G.TORRENTS- No m’ho creia, no esperava estar preseleccionat aquest any ja que al ser de primer any ho veia molt complicat.

P- És un premi a treballar fort en un any complicat.

G.TORRENTS- Si, és un premi a la constància, al treball, a les ganes, a la il•lusió… i un premi que et motiva a seguir treballant com sempre. Ara toca esforçar-me per intentar entrar a la selcció definitiva.

P- Tant tu com l’Aleix esteu entrenant molt amb el primer equip.

G.TORRENTS- Estic molt content de poder entrenar amb el primer equip. De poder compartir vestidor amb excel•lents i professionals, companys i cos tècnic.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *