OBJECTIU+50 CONTRA URGÈNCIES VISITANTS

Els jugadors de l’Igualada RIGAT tornen aquest dijous als entrenaments després d’haver tingut jornada de descans. Serà l’última sessió preparatòria abans del partit de dissabte a les 8 a les Comes contra el Vendrell (amb arbitratge de Jónathan Sánchez Garcia i Ángel Tavera Bellido, amb Raimon Grasses Bundó d’auxiliar). Un partit que els arlequinats intentaran guanyar, tot i les urgències dels visitants, per reforçar la cinquena plaça que ara mateix ocupen i per complir amb l’objectiu marcat pel míster, Ferran López, de superar els 50 punts.

Mentrestant aquest dijous arrenquen també els campionats d’Espanya infantils (d’on en sortirà el successor de l’IHC actual campió de la categoria ) i júniors. En infantils hi participen el campió de Catalunya, el FC Barcelona, i el subcampió, Manlleu, a més d’Alcobendas, Oviedo, Compostela, Cajar Granada, Urdaneta i Rochapea. En júniors hi participen els dos mateixos equips catalans però en ordre invers (Manlleu campió, FC Barcelona subcampió) i Liceo, Compañia de María, Las Rozas, Alcañiz, Rochapea i Colegio Virgen de Europa. El primer acte dels campionats serà el sorteig dels grups que es farà aquest dijous a la tarda. Diumenge al migdia es coneixeran els campions.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *