IGUALAR INTENSITATS

Els jugadors de l’Igualada Rigat han fet aquest dijous l’últim entrenament de la setmana per preparar el partit de dissabte contra el Vendrell. Els arlequinats han fet sessió de vídeo per analitzar el rival i per deixar clar quin partit volen tenir i volen fer.

Segons Ferran López s’haurà d’igualar la intensitat del rival perquè anirà a totes per la situació en que estan… això fa que últimament estiguin competint molt bé. La prova és que estan sumant molts punts des que arribat Josep Lluís Delriu són sòlids més ordenats i quan convé més verticals… s’haurà de vigilar molt això perquè un rival que està com ells en la situació en que estan els fa multiplicar la intensitat i van a donar-ho tot … nosaltres ho hem de igualar i fins i tot millorar. Hem de jugar amb la màxima confiança perquè tenim una classificació molt còmoda però també amb la màxima intensitat i és que tenim el repte dels 50 punts i els volem aconseguir“.

Després de la sessió de vídeo, els igualadins han treballat situacions de remat en pista i després tota la sessió s’ha dirigit a la visió tàctica del partit. Ferran López té molt clar que volen sumar els tres punts “amb bon joc, intensitat i sent molt competitius”. Després de l’entrenament s’ha conegut la llista de convocats on hi ha entrat el jugador júnior Bernat Yeste.

CAP DE SETMANA DE CAMPIONATS. INFANTILS, JÚNIORS … I PREBENJAMINS

Abans que l’IHC sènior jugaran els prebenjamins A que dissabte disputen a Malgrat de Mar els campionats de Barcelona. Els igualadins s’enfrontaran a 1/4 d’1 al Palau i al Vilafranca a 2/4 de 5 de la tarda.

Mentrestant aquest divendres arrenquen els campionats d’Espanya infantils (d’on en sortirà el succesor de l’IHC que n’és l’actuial campió) i júniors.

En el campionat infantil que es disputa a Maçanet els partits de la primera i segona jornada són:

FCB – Oviedo (9 matí)

Cajar Granada-Urdaneta (1/4 d’11)

Rochapea-Manlleu (2/4 de 12)

Alcobendas-Compostela (3/4 d’1)

Urdaneta- FCB (4 tarda)

Cajar Granada – Oviedo (1/4 de 6)

Alcobendas – Manlleu (2/4 de 7)

Compostela – Rochapea (3/4 de 8)

I en el campionat júnior els aparellaments han quedat així:

Las Rozas – Rochapea (9 matí)

Barça Lassa- Compañia de María 1/4 de 11)

Alcañiz -Liceo (2/4 de 12)

Virgen d’Europa-Manlleu (3/4 d’1)

Compañia de María- Las Rozas (4 tarda)

Barça Lassa – Rochapea (1/4 de 6)

Virgen de Europa – Liceo (2/4 de 7)

Manlleu- Alcañiz (3/4 de 8)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *