S.CUGAT 3 – IHC RIGAT 5. RETORN AL FUTUR

L’Igualada HC s’ha fet aquest dissabte un bany de futur. I ha tornat a calibrar la Força de les Comes (en aquest cas referida a la potència de la base). Els 5 gols arlequinats han estat del planter. 3 del golejador Jordi Méndez (el tercer hat-trick de la temporada) i els altres dos de Bernat Yeste i Gerard Riba (el seu primer gol a l’Ok Lliga). Tots dos han disposat de molts minuts (Yeste ha estat el segon canvi i Riba ha estat titular a la segona meitat) i han col.laborat amb els “veterans” per firmar la 15ena victòria de la temporada superant el handicap, sempre important, de l’absència del capità Ton Baliu. I tot això davant un equip que es jugava la permanència (al final amb la derrota ha perdut la categoria) i que s’ha avançat amb un 2 a 0 en els primers 11 minuts de partit (gols de Gabarra i Pau).

Foto D. Figueras

L’equip, però, ha sabut remuntar marcador i adversitats i ja ha arribat al descans amb gols de Yeste caçant un rebuig del porter a un remat exterior (el segon del del planter a la lliga) i de Méndez amb una contra amb Gerard Riba.

A la segona meitat ha estat Riba qui ha marcat aprofitant un passi al segon pal en una contra. L’IHC es posava per primer cop davant i ja no ha deixat de controlar el marcador. 10 minuts més tard Méndez ha escombrat una bola morta per un tir llunyà del Tety i ha ampliat diferències.

El Sant Cugat, conscient que la derrota el portava a primera estatal, ha augmentat lka pressió i ha pogut fer el 3 a 4 amb una bola interior que Yepes ha enviat a la xarxa. Quedaven 7 minuts i mig de patiment fins que a l’últim segon, un altre cop Méndez, ha tret or d’una jugada que semblava sense perill (un rebot a la tanca de darrera la porteria que de primera ha encanonat dins). Al final victòria igualadina que acosta als de Ferran López a l’objectiu dels 50 punts i descens dels locals en la seva primera temporada a la màxima categoria.

S.CUGAT 3 (2/1) Arcas, Gabarra (1), Pau (1), Borja i Farnés, equip inicial. Yepes (1), Claramunt, Martínez i Cesc.

IHC RIGAT 5 (2/3) Elagi, Met, Bars, Pla i O.Vives, equip inicial. Tety, Méndez (3), Yeste (1) i Riba (1). Manel del Valle.

GOLS : 1-0 Gabarra (m 2.32), 2-0 Pau (m 11.03), 2-1 Yeste (m 16), 2-.2 Méndez (m 22.01). SEGONA PART. 2-3 Riba (m 5), 2-4 Méndez (m 15), 3-4 Yepes (m 17.32), 3-5 Méndez (m 24.59)

INCIDÈNCIES: S’enfrontaven els dos equips més joves de la categoria (el Sant Cugat amb una mitjana de 22.1 i l’IHC de 22.5). Els del Vallés han acabat amb 9 faltes d’equip i els anoiencs amb 7.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *