G.RIBA: VAIG DEDICAR EL GOL ALS PARES

Diumenge d’eleccions a Igualada i a Catalunya amb la victòria de Marc Castells a l’ajuntament, d’ERC en regidors a les municipals (de Junts en nombre de municipis) i del president Puigdemont a les europees. Noms destacats d’una jornada intensa amb els que rivalitza el d’un jove jugador del planter que dissabte a Sant Cugat va fer el seu primer gol a la màxima categoria. És un dels infantils d’or (ara ja en categoria juvenil), Gerard Riba.

P- Ahir vas fer el teu primer gol a l’Ok Lliga… què vas sentir?

G.RIBA- Bé, doncs la veritat és que impressionant quan vaig veure que la pilota entrava no m´ho creia era com un somni però bé toca molt camí per treballar i tot arriba… personalment només vaig pensar en dedicar-li als meus pares perquè tot això és gràcies a ells per fer-me créixer com a persona i veure que tot arriba a base d’esforç i no es mereixen menys que això.

P- Recordes la jugada?

G.RIBA- La jugada va ser una contra del Sergi… vaig saber incorporar-me a la jugada i ell em va donar un passi de gol … jo vaig haver de rematar-la una mica forçat però bé… va ser un petit regal del Sergi

P- Vas participar també en un altre gol i de fet els joves vareu tenir molt protagonisme… el Ferran va dir que sou el futur…

G.RIBA- Si, vaig participar en el 2-2 del Jordi Méndez li vaig donar un passi i ell el va aprofitar com un killer ! I bé… donar les gracies al Ferran que confia amb els joves i toca seguir que encara no hem fet res !

P- Al final vareu poder remuntar… la recompensa al treball…

G.RIBA- Si, vam poder remontar amb molt d’esforç i actitud que va ser clau per poder ficar-nos dins del partit i això va marcar la diferencia

Ara… només toca seguir currant i creixent com a jugador !

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *