FERRAN LÓPEZ ANUNCIA QUE NO SEGUIRÀ A L’IHC RIGAT LA PRÒXIMA TEMPORADA

L’entrenador de l’IHC RIGAT, Ferran López, ha anunciat a través de la xarxa (Facebook i Twitter) que el club li ha comunicat que no continuarà la pròxima temporada a la banqueta arlequinada. Ferran López ho ha fet amb aquestes paraules: “la temporada vinent no continuaré sent l’entrenador de l’Igualada HC. Han estat 4 temporades treballant amb passió pel que estimo : l’hoquei patins. Gràcies als molts aficionats que m’heu fet sentir valorat. Espero poder continuar fent la meva feina allà on sigui. El dia 12 vaig aparaular la meva renovació amb l’IHC i confirmada per escrit pel club (no firmada). Avui m’han comunicat que apostaven per un nou projecte”.

De moment el club no ha comentat aquesta notícia i s’està a l’espera que faci un comunicat oficial a les pròximes hores.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *