COMUNICAT OFICIAL DE L’IHC SOBRE L’ADÉU DE FERRAN LÓPEZ

PREMSA IHC | Comunicat en relació amb la noticia apareguda en les xarxes socials dilluns a la tarda i en les declaracions realitzades en el dia d’avui en una emissora de ràdio local sobre la no continuïtat de Ferran López, com a entrenador de la primera plantilla de l’Igualada Rigat HC. Davant de l’anunci unilateral de la notícia fet pel propi interessat, la Junta Directiva de l’Igualada Rigat HC vol manifestar el següent, deixant constància que aquest serà l’únic comunicat oficial del club al respecte.

Davant dels dubtes mostrats durant els dos darrers mesos per part del Sr. Ferran López, sobre la seva continuïtat com entrenador del primer equip de l’Igualada Rigat HC, i després de consultar tots els jugadors i altres integrants del primer equip i havent escoltat la seva opinió i amb el seu suport, la Junta Directiva va decidir ahir a la tarda comunicar al Sr. Ferran López que no continuaria com entrenador del primer equip de l’Igualada Rigat HC per la temporada 2019-2020.

No és intenció d’aquesta Junta Directiva fer públics els detalls dels esdeveniments ocorreguts i les converses mantingudes amb totes les parts durant els darrers dos mesos perquè això correspon exclusivament a la responsabilitat de les tres parts implicades.

Com a junta directiva no queda més que agrair al Sr. Ferran López, la dedicació i l’esforç que durant aquests quatre anys ha dedicat a l’Igualada Rigat HC, així com desitjar-li el millor pel seu futur, dins i fora de les pistes d’hoquei.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *