CATALUNYA CAMPIONA. ORIOL VIVES MÀXIM GOLEJADOR

La selecció nacional de Catalunya s’ha proclamat campiona del Torneig Internacional de Wuppertal amb motiu del 65è aniversari del RSC Cronenberg alemany. La selecció ha acabat imbatuda. A la segona jornada els de Jordi Camps i Josep Maria han sumat dues victòries més.

En el primer partit d’aquest diumenge Catalunya s’ha imposat a l’IGR Remscheid per 9-0, (5-0 al descans). El jugador de l’IHC RIGAT Oriol Vives ha signat un hat-trick. La resta dels gols els han marcat Àlex Rodríguez, Salvat (2), Galbas, Aragonès i Gual. En el segon partit la selecció ha superat el Noisy Le Grand francès per 10-2. La primera meitat ha estat molt ajustada i ha acabat amb un 2-1. A la segona, però, els gols han anat caient del cantó dels catalans. Vives ha tornat a repetir, n’ha fet 2, i ha acabat el torneig com a màxim golejador amb 7. Els altres se’ls han repartit Galbas (2), Àlex Rodríguez (2), Aragonès, Cañellas i Gual (2).


Al final del torneig s’ha fet un homenatge al jugador del FC Barcelona Marc Gual, que acaba d’anunciar la seva retirada.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *