NIL CERVERA: ESTIC MOLT CONTENT PER LA TEMPORADA QUE HEM FET

P-Nil, ara fa just una setmana que vas guanyar el Campionat de Catalunya, sent un dels jugadors més destacats (amb 3 gols) una gran alegria no?

NIL CERVERA- Si, la veritat molt content per aquest campionat territorial en el qual hi va haver molt nivell en totes les altres seleccions com la de Girona amb la que vam empatar el primer partit però finalment vam acabar guanyant-los a la final. Molt satisfet del campionat de tot l’equip una molt bona experiència .

P-És el teu primer títol? De fet es dóna la circumstància que vas coincidir a la selecció amb amb bona part del Barça que us va guanyar en l’altra final que vareu disputar, la de Copa… com va ser l’ambient?

NIL CERVERA- Si, si, és el meu primer títol. En l’equip, com tu dius, vaig coincidir amb els campions de la copa… la relació amb ells va ser molt bona ja que ens coneixíem la majoria ja que hem coincidit a diferents entrenaments amb la federació i diversos altres controls de les seleccions … aquest campionat també ha ajudat a coneixe-ns més i consolidar una millor relació..

P- En el teu cas a més tens la preselecció per l’europeu… un bon any no?

NIL CERVERA- Si estic molt content de la temporada que hem fet amb l’equip ja que hem tingut un bon resultat a la lliga de preferent, també hem estat subcampions de la copa i penso que és una temporada en la qual tots hem millorat molt i així seguirem treballant. Individualment també molt content amb la convocatòria per la selecció territorial i amb la preselecció espanyola per l’europeu. En general, doncs, molt bona temporada però hem de seguir treballant perquè no sigui la ultima.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *