ARGENTINA 2 – ESPANYA 3. ALEIX MARIMON CAMPIÓ DEL MÓN!. PENAL I REMUNTADA HISTÒRICA

El jugador de l’Igualada RIGAT Aleix Marimon s’ha proclamat campió dels WRG amb la selecció sub-19 que dirigeix Sergi Macià El seu paper ha estat decisiu tot i no haver jugat ni un segon. I és que l’arlequinat ha sortit a pista només per tirar un penal que ha suposat el 2 a 2 i que obria la porta a una remuntada que semblava impossible després del 2 a 0 amb que ha acabat la primera meitat ( gols de Bruno Alonso i Eitel Torres d’una FD de pura màgia) . La realitat és que Argentina (com ja va fer al primer partit del campionat) ha passat per sobre de l’equip estatal amb una exhibició d’intensitat, velocitat i verticalitat.

MACIÀ ASSENYALA EL CAMÍ

A la mitja part s’ha notat la ma del seleccionador i el discurs de Sergi Macià als seus jugadors ha canviat el partit. L’equip ha sortit molt endollat i li ha pres el patrimoni de la intensitat als sud-americans. En 45 segons la sub-19 ha regirat el marcador i la dinàmica. Al minut 6, una jugada entre dos companys al Manlleu (Dídac Alonso i Roc Pujadas) ha permès obrir l’escletxa de l’esperança. Immediatament després una fuetada elèctrica del mateix Pujadas ha acabat amb un penal que ha transformat, amb “sang freda i ma calenta”, Aleix Marimon.

La remuntada s’ha concretat definitivament en el minut 15 quan una altra genialitat de Pujadas, que ha ballat al seu marcador Facundo Ortiz i amb una ziga-zaga imparable, ha superat per baix al bon porter argentí Mati Bridge. Per primera vegada els de Sergi Macià anaven per davant en el marcador. Quedaven 10 minuts llargs i Argentina ha anat amb tot (malgart que estava a només una falta de la FD). Les bones aturades de Gerard Pèrez (Arenys) han evitat conseqüències dramàtiques del bombardeig permanent dels argentins en els últims minuts (en els últims 90 segons ho han provat amb 5 jugadors i sense porter). A la fi els “macians” han pogut certificar el seu èxit, la medalla d’or als WRG, el cinqué títol en les 10 edicions del mundial. Portugal ha acabat tercera dels WRG.

ARGENTINA 2 (2/0) Bridge, Castro, Ortiz, Ojeda, Alonso (1), equip inicial. Ribero, Olmos i Torres (1)

ESPANYA 3 (0/3) Gerard Pérez, Sergi Duch, Dídac Alonso, Roc Pujadas (2), Martí Gabarró, equip inicial. Joan Pujalte, Oriol Ramírez, Aleix Marimon (1), Oriol Llenas i Jordi Pons.

GOLS 1-0 Alonso (m 4.40), 2-0 Torres FD (m 13.25). SEGONA PART. 2-1 Pujadas (m 5.55), 2-2 Marimon penal (m 6.41), 2-3 Pujadas (m 14.13)

INCIDÈNCIES: Pràcticament ple el pavelló de Vilanova, amb el president de l’IHC RIGAT Manel Buron en representació de l’entitat. També hi era la selecció argentina sènior, per donar suport als nois de l’albiceleste. Els àrbitres han estat Xavier Bleuzen i Filippo Fronte. Han ensenyat una targeta blava a Roc Pujadas i han assenyalat un penal i una FD, una per cada equip.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *