L’ORANGE DE TETY VIVES ENTRA EN JOC. HOLANDA-ÍNDIA (6 TARDA)

Els WRG no s’aturen. 48 hores després que un jugador de l’IHC (Aleix Marimon) es proclamés campió del món, un altre arrenca el seu camí a la competició. Es tracta de Tety Vives que aquest diumenge debutarà amb Holanda a la Challenger’s Championship (una espècie de Mundial C). Els orange, que busquen l’ascens al Mundial B, jugaran el seu primer partit contra la Índia La selecció orange, que aquest dissabte ha provat la pista de Terrassa on es disputa la competició,juga aquest diumenge el seu primer partit, a les 6, contra la India

Foto J. Doncel

La selecció holandesa que dirigeix l’ex-IHC Joan Xino Doncel és un equip clarament català. A banda del Tety hi trobem el seu germà Èric Vives Boersma (HC Piera), Rafael Morera Jeeninga (Club Pati Vilanova), Tim Borrell van Campen (C.H. Palafrugell) i Django Bogers (Hoquei Lloret).  Completen l’equip els porters Joey van den Dungen (Valkenswaardse RC) i Luc Vroomen (RC de Lichtstad) i els jugadors de pista Rico van den Dungen (Valkenswaardse RC),Niels Janssens (RC Brunssum) i Timo Tilborghs (Valkenswaardse RC). El “portugués” Reginaldo Migalhas (Juventude Azeitonense) és el jugador reserva de la convocatòria.

A.MARIMON: SER CAMPIÓ DEL MÓN ÉS… MÀGIC!

Foto RFEP

I mentre els WRG segueixen no podem esborrar de la memòria la fantàstica final del Mundial sub-19 que va convertir en campió del món a l’arlequinat Aleix Marimon autor d’un gol decisiu per la victòria de la selecció que ha dirigit Sergi Macià. La mevaweb va parlar amb ell minuts després de la històrica remuntada.

P- Aleix, moltes felicitats.

A.MARIMON- Moltes gràcies!

P- Quina final!. Se us ha posat molt complicat.

A.MARIMON- Sí sí sí partit complicadíssim … hem sortit com el primer dia atontats, però aquest cop hem pogut remuntar.

P- I tu hi has tingut un paper decisiu amb el gol de penal (sortint de la banqueta) per empatar el 2 a 0 inicial. Estava previst no?

A.MARIMON- Sí, sí… estava preparat, estava tot previst, durant tot el campionat ho hem anat parlant … que els penals són una cosa que se’m dóna bé i avui ha tocat que entrés… amb Suïssa va anar al pal amb Xile va entrar i avui també ha entrat …molt content!!

P- I és que Argentina havia estat clarament millor a la primera part i semblava que gairebé seria impossible remuntar-ho… però el missatge del seleccionador, Sergi Macià, al descans va ser que hi havíeu de creure, no?

A.MARIMON- Sí, sí, hem entrat a la segona part molt bé… de fet els últims cinc minuts de la primera hem fet un pas endavant per poder començar a remuntar… i per fer-ho s’hi ha de creure… el primer dia ens va faltar això, vam sortir nerviosos i no hi vam acabar de creure… van començar a creure amb Suïssa, amb Xile, amb Colòmbia… amb Portugal i avui a la mitja part hem dit “pels nostres collons que ho treiem i ho hem tret”!!

P- I que se sent com a campió del món?

A.MARIMON- Ostres, és màgic!! En menys d’un any ser campió d’Europa i del món és màgic i tot gràcies a l’Igualada perquè és així, gràcies a l’equip amb el que junts cada dia ens hem fet grans… ha estat una temporada difícil però tot és sempre gràcies a l’equip

P- I ara a celebrar-ho i aviat a tornar a la feina a l’IHC amb un nou entrenador que us segueix de molt a prop i que compta amb vosaltres.

A.MARIMON- Si si… a veure encara no hem parlat de cara a l’any que ve… però ho donarem tot per arribar perquè aquest any ens hem trobat amb l’espineta clavada de fer cinc mals partits i això ens ha perjudicat… ara començarem a sac !!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *