TETY VIVES, 8 GOLS PER COMENÇAR

El jugador de l’IHC RIGAT Tety Vives ha col.laborat de manera destacad en la victòria de la selecció holandesa en el seu debut contra la Índia. El Tety ha fet 8 dels 15 gols del seu equip en el seu inici als WRG. La majoria dels gols orange ha estat catalans, perquè el germà del Cèsar, Èric (Piera) n’ha fet 1, Rafael Morera (Vilanova) n’ha fet 2 i Django Bogers (Lloret) també 2 (i l’altre català Tim Borrell, del Palafrugell, ha fet una assistència de gol). 13 dels 15 gols holandesos els han fet jugadors d’aquí. La taronja mecànica torna a jugar aquest dilluns a Terrassa. Serà a les 4 contra els EE.UU

SERGI MACIÀ: AQUESTA ÉS UNA GENERACIÓ ESPECTACULAR QUE HA CREGUT EN UN PROJECTE AMB ELS ULLS TANCAT

Mentrestant encara ressona l’èxit espectacular de la selecció sub-19 dirigida per Sergi Macià i amb l’arlequinat Aleix Marimon com a nou campió del món. El seleccionador va atendre la mevaweb a peu de pista, minuts després de l’esclat d’eufòria per la remuntada davant de l’Argentina.

P- Si les coses que costen donen més satisfacció, Sergi Macià deu ser l’home més satisfet del món en aquests moments…

S.MACIÀ- Jo estava convençut que guanyaríem el campionat des que vam començar a la preparació el mes de setembre de l’any passa, just després de Viana do Castelo, perquè creia molt en aquesta generació …faltava només buscar les peces. I cadascú ha aportat espectacularment un granet de sorra …hem guanyat els 10 i s’ha demostrat avui …n’hem jugat nou però teníem el Jordi Pons totalment preparat per segons quines situacions de partit podien succeir. Crec que és una generació amb un nivell de qualitat espectacular que, a més, han cregut en un projecte i en un model amb els ulls tancats.
A la mitja part han respòs de la manera que nosaltres sabíem que respondrien… que era calma, tempo i tornar a començar el partit

P- I mira que estava complicat

S.MACIÀ- El partit estava amb 2 a 0 però merescudament per Argentina… és possible que per ocasions haguéssim pogut estar més ajustats o fins i tot parells, però a nivell de joc estructural Argentina estava molt més estructurada en defensa… i atacava proposant poques coses però suficients per arribar-nos. I nosaltres, en canvi, estaven totalment desestructurats … no ens estàvem trobant com l’equip que havíem sigut … ens faltava això. Ho he dit al vestidor… “ens falta ficar un gol… tenim 25 minuts” jo creia que només ficar un gol aquest equip tornaria a jugar i hem remuntat jugant que és la part més important d’aquest equip.

P- El descans ha estat decisiu. Què els has dit als jugadors perquè tot canviés tant?

S.MACIÀ- De fet ja havia parlat amb ells que portaven a la motxil·la milers d’entrenadors que els han dirigit des de l’escola … puc dir-te que he rebut missatges des de Corunya, des de Madrid, des d’Andalusia, des d’Astúries… i era tanta gent, tanta gent… i si, jo tinc molta gent coneguda… però era molta molta gent i ens estaven animant… tota aquesta gent estava al darrere… molts d’ells involucrats en projectes esportius, en col·legis, en autonomies que estan donant el màxim… tots perquè aquests 10 privilegiats puguin fer campiona a la selecció i per la generacions que vinguin això és el més important. I axò a la mitja part ho hem parlat molt poc però si el suficient per dir-los que si no posaven calma tot aquesta feina anterior no serviria per a res.

P- A banda de l’alegria pel triomf hi ha una part molt emocionant i és que des d’ara tu passes a ser història de tots aquests nois. I molt sovint quan recorden la seva carrera els èxits de jove són els que més recorden… per ells ets part de la seva vida i per sempre.

S.MACIÀ- Mira… cada mes de desembre faig un àpat a casa amb jugadors de …37 anys! i aquests als que havia entrenat vénen a casa i els faig el sopar… entre ells està el el Masu per exemple, i et diria més noms i no te’ls dic per no anar posant en compromís… vol dir que tot aquella feina que he fet com a formador té aquesta recompensa. Abans del partit li he passat el mòbil el meu segon perquè estava rebent missatges, molts missatges, de jugadors que havien estat perdent un mundial a la Xina, perdent un partit que mereixien guanyar perquè van jugar millor i han vingut aquí no només a veure el partit si no a animar …aquesta és l’alegria que et marca perquè jo sóc pare abans que entrenador i tenir la gent al teu costat és un orgull.

P- Sergi, gràcies per deixar-nos col.laborar amb la selecció encara que fos des del suport periodístic… i moltes felicitats.

S.MACIÀ- Dir-te que agraeixo moltíssim la teva ajuda i com t’has involucrat en els WRG perquè sé que has estat darrere meu cada dia i les teves notícies han estat penjades… i que sàpigues que la teva notícia i el teu bloc ha estat el que jo he penjat avui abans del partit al meu Instagram i a les xarxes socials perquè ells llegissin exactament el que jo havia posat… era un missatge per ells i una credibilitat per a mi i és d’agrair que la gent ens ajudi

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *