HOLANDA 8 – EE.UU 2. TETY VIVES, PÒQUER I LIDERAT.

Segona victòria de la selecció holandesa de Tety Vives. Aquest cop contra els EE.UU i altre cop per golejada, 8 a 2. El jugador de l’IHC RIGAT ha tornat a ser el màxim golejador del partit amb 4 gols (i ja en porta 12 en 2 partits). La resta dels gols han tornat a tenir accent català. Èric Vives (Piera) n’ha fet 2 i Django Bogers (Lloret) 1. L’únic gol que no han fet els catalans ha estat obra del jugador del Valkenswaardse RC, Rico van den Dungen.  Holanda és primera del grup B amb 6 punts, darrera hi ha Índia i Macao-Xina amb 3. Al grup A Bèlgica és primera també amb 6 punts. I Austria i Nova Zelanda en tenen tres.

La selecció orange no torna a jugar fins dijous precisament contra Macao. El partit que estava previst originàriament per aquest dimarts contra Mèxic al final no es disputarà perquè els americans es van retirar a última hora de la competició dels WRG.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *