F. LINARES: EN MARC ENS DONARÀ MOLTA SOLIDESA… I L’ALEIX, COM TOTS ELS ALTRES, HAN DE COMENÇAR A TREURE EL CAP… I ELS HEM D’AJUDAR

Aprofitant que la selecció d’Holanda de Tety Vives te una aturada als WRG, aquest dimecres els jugadors del nou IHC de Francesc Linares es trobaran a,mb el que serà el seu nou entrenador. És la típica trobada per establir contacte (tot que el míster ja ha parlat amb bona part dels jugadors més importants de la plantilla) i per posar els típics “deures” d’estiu. Aprofitant la “cimera” parlem amb el nou tècnic arlequinat de dos dels protagonistes de les últimes hores: el nou fitxatge de l’equip, Marc Palau i l’últim campió del món que ha donat les Comes, Aleix Marimon (i en nom d’ell, de tot el planter). Ho fem amb un home que creu en la juventut i que ha sabut donar-li continuïtat en el difícil pas a l’Ok Lliga.

P- D’entrada, Francesc, que et sembla el nou fitxatge, en Marc Palau. El vas tenir a la base del Barça.

F.LINARES- Si. El vaig tenir un any al juvenil del Barça. És un jugador jove que va fer el salt a l’Ok Lliga al Girona i s’hi va afiançar molt ràpid. En aquestes últimes dues temporades (especialment en la segona) ha jugat molts partits, s’ha guanyat un lloc de titular … és un jugador sacrificat, molt treballador, seriòs…

P- Què n’esperes d’ell?

F.LINARES- Mira… buscàvem un jugador jove, amb experiència a l’Ok Lliga… en marxar l’Ori ens deixava una vacant davant… tot i que ell és defensa. Però ho vam parlar amb els jugadors i vam valorar que ens podia ajudar molt. Vam decidir que ja hi hauria altres jugadors que assumirien aquesta feina ofensiva com el Ton o el Tety i que el Marc ens donaria molta solidesa. I és que si no l’equip ens quedava una mica curt i amb jugadors encara inexperts com el Bernat. La seva arribada ens ajudarà molt.

P- Com també ho haurà de fer el planter no?

F.LINARES- Si, si. Penso que és la clau. Donar potencial a la base i fer-lo servir. Volem el mateix estil que el que vaig fer a Voltregà i per això portaré el júnior per ajudar als nois a fer el salt. Perquè és un moment complicat. Han d’entrar però no els podem fer patir. Han d’entrar en situacions controlades i hem d’arriscar amb ells, costi el que costi… però protegits.

P- I com veus la base a les Comes?

F.LINARES- És una base bona. Apart del júnior hi ha jugadors infantils que pugen molt bé… i per sota també. Fent campus i tot això… acabo coneixent-ne molts i tenim bons jugadors

P- Just ara el planter ha tornat a reivindicar-se. Les Comes te un campió mundial, Aleix Marimon.

F.LINARES- Si, si. I feia temps que això no passava (tot i que en Bars i en Méndez van estar a punt) . Ara hem d’aprofitar-ho. Amb l’Aleix hem d’anar amb molta cura de no cremar al jugador. Tot el contrari, l’hem de potenciar. I hi anirà entrant. I com ell, altres jugadors… Es deixa espai preciament per això. Perquè puguin pujar. I jugar. Però sense que hagin de patir. I l’Aleix, com els altres, han de treure-hi ja el cap. I els hem d’ajudar a fer-ho.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *