TETY VIVES, AL TOP-5 DELS GOLEJADORS DEL CHALLENGER’S CHAMPIONSHIP ALS WRG

La selecció holandesa de Tety Vives torna a la competició aquest dijous, amb el partit que els enfrontarà a Macao (12 del migdia a Terrassa). Amb les dues jornades sense competir els orange han perdut el lideratge del grup B en favor de la Índia per millor diferència de gols (+25 per la Índia per +15 dels Paisos Baixos).

Precisament el màxim golejador de la Challenger’s Championship és un jugador hindú Shubham Narang amb 20 gols. El tercer també és d’aquesta selecció Gurjot Baidwan amb 13. Entremig, el segon classificat és un jugador del pròxim rival de la taronja mecànica, Macao. És Hèlder Alhada amb 15. I just darrera, enganxat al podi, el jugador de l’IHC RIGAT, Cèsar Tety Vives, que de moment ha marcat 12 gols en només dos partits (tant Narang com Baidwan tenen aventatge perquè ja n’han jugat 3).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *