MACAU 2 – HOLANDA-20. LA TARONJA MECÀNICA RECUPERA EL PRIMER LLOC AMB 7 GOLS DE TETY VIVES

La selecció holandesa de Tety Vives ha golejat Macau per 20 a 2 i ha recuperat el lideratge del grup B del CHALLENGER’S CHAMPIONSHIP dels WRG. El jugador de l’IHC RIGAT ha tornat a ser el màxim golejador del seu equip amb 7 gols (1 de penal i 1 de FD). Amb aquests 7 gols Tety Vives s’ha col.locat segon en la classificació de màxims golejadors amb 19 a 3 del primer que segueix sent el jugador de la Índia Shubham Narang.

La resta dels gols catalans dels orange els han fet Danjo Bogers del Lloret (2), Tim Borrell del Palafrugell (2), rafael Morera del Vilanova (2) i Èrc Vives del Piera amb 1. Aquest divendres la “taronja mecànica” s’enfrontarà a la Xina. L’objectiu de la selecció, que dirigeix Joan Xino Doncel, és mantenir el primer lloc i poder jugar divendres la final del campionat. Ara mateix el rival sortiria del triangle Bèlgica, l’Uruguai i el Japó que empaten en el primer lloc del grup A amb 9 punts. Mentrestant les dues seleccions absolutes de la federació espanyola de patinatge s’han classificat ja per les semifinals dels WRG. En categoria femenina jugarà contra Portugal que ha eliminat Itàlia als penals (l’altra semifinal la disputaran Argentina i França). En categoria femenina la selecció estatal jugarà contra Itàlia amb les igualadines Teresa Bernadas i Maria Díez Peke a les seves files. L’altra semifinal enfrontarà Argentina i Xile.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *