TETY VIVES A LA FINAL DEL CHALLENGER’S CHAMPIONSHIP DELS WRG. HOLANDA-BÈLGICA

La selecció d’Holanda jugarà la final de la Challenger’s Championship dels WRG contra Bèlgica en un autèntic derbi. Holanda ha acabat primera del grup B amb 12 punts, 6 més que la ïndia. Aquest divendres la taronja mecànica ha aconseguit la seva quarta victòria amb una golejada contra la Xina (38 a 0). Tety Vives n’ha marcat 13 i s’ha convertit amb el màxim golejador del campionat amb 32 gols (10 més que el segon, el jugador de la Índia Narang Shubham). La resta de gols “catalans” de l’orange els han fet Èric Vives del Piera (7), Tim Borrell del Palafrugell (7) i Django Bogers del Lloret 3. De l’Holanda-Bèlgica (8 del vespre, Terrassa) en sortirà el campió del Mundial C i, de retruc, l’equip que disputarà el pròxim mundial B, gran objectiu dels de Joan Doncel Xino en aquests WRG.

Mentrestant la selecció espanyola masculina ha quedat fora de la final dels WRG després de perdre a les semifinals per 4 a 2 a la pròrroga contra Portugal. L’altre finalista és Argentina que ha derrotat França per 3 a 0. Si que jugarà la final la selecció estatal femenina (amb les igualadines eresa Bernadas i Maria Díez, Peke) després d’imposar-se a Itàlia per 4 a 2. A l’altra semifinal l’Argentina s’ha imposat a Xile per 4 a 3. La final Espanya-l’Argentina es jugarà diumenge a les 12 del migdia.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *